Celestyal Cruises: Διακοπές στη μισή τιμή

Celestyal Cruises: Διακοπές στη μισή τιμή

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια προσφορά που απευθύνεται αποκλειστικά στους Ελληνες ανακοίνωσε η Celestyal Cruises εν μέσω του φετινού «δύσκολου» καλοκαιριού.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία προτείνει κρουαζιέρες με το Celestyal Crystal στο πρόγραμμα «Ειδυλλιακό Αιγαίο», προσφέροντας στη μισή τιμή το δεύτερο άτομο ή  την επιλογή για οικογενειακή κρουαζιέρα καθώς τα παιδιά ταξιδεύουν δωρεάν, μόνο με τη χρέωση των λιμενικών τελών.

Το ελκυστικό αυτό πακέτο διακοπών περιλαμβάνει πλήρη διατροφή και οκτώ ποτά την ημέρα ανά άτομο, ενώ κάθε βράδυ υπάρχει πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα.

Επίσης, στην τιμή της επταήμερης κρουαζιέρας περιλαμβάνονται και δύο δωρεάν οργανωμένες εκδρομές σε Σμύρνη και Εφεσο, ενώ στην τριήμερη και τετραήμερη προσφέρεται αντίστοιχα από μία δωρεάν εκδρομή.

Μύκονος, Κουσάντασι, Σάμος, Μήλος, Σύρος, Τσεσμέ, Κως, Ιος και Σαντορίνη είναι όλα ή κάποια από τα λιμάνια που «πιάνει» το Celestyal Crystal, ανάλογα με τον αριθμό ημερών που θα επιλέξετε, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές και με τη διευκόλυνση πληρωμής μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας.

> Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.celestyalcruises.com ή επικοινωνήστε στο Τ/210-45.83.499

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή