Πρόσωπα

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Tον έχουμε δει να υποδύεται τον απατεώνα, τον εραστή, τον χρηματιστή, τον ντετέκτιβ… Τώρα ήρθε η ώρα να παίξει έναν κατά συρροήν δολοφόνο. Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο (φωτ.) θα ενσαρκώσει τον Doctor H.H. Holmes, που άφησε τη σφραγίδα του στο Σικάγο του 19ου αιώνα. Τη σκηνοθεσία της ταινίας, που δεν έχει ακόμη τίτλο, θα αναλάβει ο Μάρτιν Σκορσέζε. Θα στηριχθεί σε ένα βιβλίο που εξιστορεί τη δράση του διαβόητου δολοφόνου, σε μια αφήγηση που δόνησε τόσο πολύ τον σταρ του Χόλιγουντ, που αποφάσισε να αγοράσει πριν από πέντε χρόνια.

…Οσα χρόνια και αν έχουν περάσει από τον θάνατό του, οι ιστορίες που σχετίζονται με τη ζωή του πάντοτε συγκινούν. Η νοσοκόμα που έζησε κοντά του στην Graceland αποφάσισε, έστω και με καθυστέρηση, να γράψει ένα βιβλίο για την εμπειρία τού να βρίσκεσαι δίπλα στον Ελβις. Πρόκειται για τη Λετίσια Χένλεϊ Κερκ, που θα εκδώσει το πόνημα «Taking Care of Elvis» αναφερόμενη στην περίοδο από το 1972 έως και το 1983, με ανέκδοτες φωτογραφίες της με τον «Βασιλιά». Η νοσοκόμα θα εστιάσει στο πώς ο τραγουδιστής περνούσε τις ελεύθερες ώρες του και όχι τόσο στις πιπεράτες πλευρές του βίου του.

…Yπήρξαν ένα από τα διασημότερα ζευγάρια της σόουμπιζ. Τα πρωτοέφτιαξαν το 1976 και έκτοτε, παρά τα καβγαδάκια, έμειναν μαζί. Ομως οι δύο διάσημοι πρωταγωνιστές του Μάπετ Σόου, o Κέρμιτ και η Μις Πίγκι, δήλωσαν ότι η σχέση τους διαλύθηκε. Μέσα από ένα επίσημο ανακοινωθέν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπογραμμίζουν: «Επειτα από πολλή σκέψη αποφασίσαμε ότι θα βλέπουμε και άλλα γουρούνια και βατράχους. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση». Το είπαν και έβαλαν τέρμα στη συμβίωση. Καιρός ήταν…

…Μετά την Εϊμι Γουάινχαουζ ήρθε η ώρα για ένα ακόμη ντοκιμαντέρ αφιερωμένο σε έναν πραγματικό θρύλο της μουσικής. Στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Τορόντο θα παρουσιαστεί ένα φιλμ για την Αρίθα Φράνκλιν. Τα γυρίσματα έγιναν το 1972 για το άλμπουμ «Amazing Grace» και ο σκηνοθέτης, Σίντνεϊ Πόλακ, πέθανε το 2008, αλλά τώρα βγαίνει στις αίθουσες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή