Πρόσωπα

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θεωρείται ένας από τους εμβληματικότερους συγγραφείς όλων των εποχών, μιας και έγραψε την τριλογία του «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών». Σε λίγο καιρό όμως θα εκδοθεί το πρώτο έργο που έπεισε τον Τόλκιν (φωτ.) ότι μπορεί να τα καταφέρει με τη συγγραφή. Ηταν ακόμα στην εφηβεία όταν εμπνεύστηκε από ένα φινλανδικό ποίημα του 19ου αιώνα για να γράψει ένα διήγημα με τίτλο Kullervo. Θα κυκλοφορήσει στα τέλη Αυγούστου και οι φανατικοί θαυμαστές σε όλον τον κόσμο περιμένουν το άγνωστο πόνημα. Αλλωστε εκεί διαφάνηκε η δύναμη της φαντασίας του.

(…) «Εφυγε» από τη ζωή τον Αύγουστο του 2014 και ο χαμός του συντάραξε τη βιομηχανία του θεάματος αλλά και τους θαυμαστές του. Ο ηθοποιός Ρόμπιν Γουίλιαμς αυτοκτόνησε και οι ειδικοί σημειώνουν ότι ο θάνατός του είχε μεγάλη επίδραση σε κάτι που δεν θα περίμενε κανείς: μετά από το γεγονός αυτό μεγαλύτερος αριθμός υποψήφιων αυτόχειρων στις ΗΠΑ αποφασίζει να καταφύγει σε κάποια τηλεφωνική γραμμή βοηθείας, προτού επιχειρήσει το απονενοημένο. Οπως επισημαίνουν οι ειδικοί, η αυτοκτονία κάποιου τόσο διάσημου πάντα έχει αντίκτυπο στην κοινωνία.

(…) Είναι από τα τετράποδα που αγαπήθηκαν αφάνταστα στη μεγάλη οθόνη. Οπου εμφανιζόταν έκλεβε την παράσταση. Ο διάσημος σκύλος που πρωταγωνίστησε στην ταινία «The Artist», o Uggie  και είχε «οσκαρική» ερμηνεία, πέθανε σε ηλικία 13 ετών. Χρειάστηκε να γίνει ευθανασία στο τζακ ράσελ τεριέ που είχε έναν όγκο. Το σκυλάκι ήταν το πρώτο ζώο που άφησε τα αποτυπώματά του στο Hollywood Boulevard και είχε πολυβραβευτεί για τους ρόλους του.

(…) Εχει να βγάλει καινούργια δισκογραφική δουλειά από το 2012. Κάθε τόσο όμως απασχολεί τα πρωτοσέλιδα για άλλα θέματα που αφορούν την προσωπική του ζωή. Ο τραγουδιστής Τζάστιν Μπίμπερ επιστρέφει στην ενεργό δράση μάλλον από τον ερχόμενο Νοέμβριο. Τότε αναμένεται να κυκλοφορήσει το άλμπουμ του. Στις 28 Αυγούστου μάλιστα βγαίνει και το πρώτο σινγκλ με τίτλο «What do you mean? », ενώ ο νεαρός δηλώνει ότι περνά άπειρες ώρες κλεισμένος στο στούντιο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή