H Cara Delevingne τα βάζει με την βιομηχανία της μόδας

H Cara Delevingne τα βάζει με την βιομηχανία της μόδας

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Cara Delevingne μπορεί μετά την λήξη της συνεργασίας της με την Storm Models να δήλωσε ότι δεν σκοπεύει να αποχωρήσει ακόμα από τον κόσμο της μόδας, όμως φαίνεται ότι το διάσημο μοντέλο που πλέον προσπαθεί να χτίσει μια νέα καριέρα στο Hollywood ως ηθοποιός, έχει ήδη αφήσει πίσω του το μόντελινγκ. Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο βρετανικό ‘The Times’  εξήγησε πως η βιομηχανία της μόδας της δημιούργησε προβλήματα και άγχη για την εμφάνισή της.

«Πάλευα επί μήνες, ήμουν συνέχεια στα άκρα» είπε η Cara εξηγώντας ότι «είναι μια διαδικασία που σε επηρεάζει ψυχολογικά γιατί εάν μισείς τον εαυτό σου, το σώμα σου και την εμφάνισή σου, απλά γίνεται χειρότερο». Η βιομηχανία της μόδας προκάλεσε τόσο μεγάλο άγχος στο μοντέλο που, όπως αποκάλυψε, ανέπτυξε ψωρίαση με αποτέλεσμα οι makeup artists να πρέπει να εφαρμόζουν foundation στις προβληματικές περιοχές της επιδερμίδας της.

«Δεν θα ασχοληθώ με την μόδα, ειδικά μετά την εμφάνιση της ψωρίασης» είπε η 23χρονη τονίζοντας ότι «το μόντελινγκ απλά με έκανε να αισθάνομαι κενή. Δεν μου επέτρεψε να εξελιχθώ ως άνθρωπος. Ξέχασα πόσο νέα ήμουν γιατί αισθανόμουν μεγάλη». Η κόσμος της μόδας όσο μαγευτικός κι αν είναι, αντιμετωπίζει τις γυναίκες διαφορετικά. Σύμφωνα με την Delevingne, την πίεσε να μεγαλώσει γρήγορα, να κάνει γυμνές φωτογραφήσεις και να ποζάρει με τρόπο που δεν ταίριαζε στην ηλικία της: «Είμαι φεμινίστρια και όλο αυτό με αρρώσταινε. Είναι απαίσιο και αηδιαστικό».

Πλέον, η βρετανίδα σταρ έχει ξεκινήσει τα πρώτα της βήματα στη βιομηχανία του κινηματογράφου και παρόλο που τα πρότυπα ομορφιάς του Hollywood είναι εξίσου σκληρά, ή ίδια αισθάνεται πιο δυνατή. «Είμαι πολύ καλή στο να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου και άλλους ανθρώπους» λέει η Cara που νιώθει ότι πρέπει να αγωνιστεί για όλα τα κορίτσια που περνάνε τα ίδια με εκείνη. Όπως δηλώνει άλλωστε «εάν υπάρχει κάποια αδικία τρελαίνομαι. Εάν κάποιος ξεπερνάει τα όρια θα το καταλάβει, όπως και όλοι οι υπόλοιποι».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή