Επιβεβαιώθηκε η επίθεση στο e-mail της «Λαϊκής Ενότητας»

Επιβεβαιώθηκε η επίθεση στο e-mail της «Λαϊκής Ενότητας»

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιβεβαιώθηκε από την έρευνα της Αστυνομίας καταγγελία που διατυπώθηκε το βράδυ της Κυριακής, σύμφωνα με την οποία το e-mail του γραφείου τύπου της «Λαϊκής Ενότητας» δέχτηκε επίθεση με αποτέλεσμα να καταλήξει ανενεργό.

Για τη διερεύνηση της υπόθεσης, κλιμάκιο αστυνομικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετέβη τη νύχτα της Κυριακής στη Βουλή και έπειτα από σύντομη έρευνα διαπίστωσε ότι λογαριασμός email που διατηρούσε το νεοσύστατο γραφείο Τύπου της «Λαϊκής Ενότητας» στο Yahoo είχε πράγματι παραβιαστεί, ενώ οι δράστες είχαν σβήσει τα αποθηκευμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η ανακοίνωση – καταγγελία του κόμματος ανέφερε ότι «οι συνεχείς προσπάθειες φίμωσης των αντι-μνημονιακών δυνάμεων σε τόσο κρίσιμες στιγμές για τον τόπο, μας δείχνουν πόσο τρομοκρατημένο είναι το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο από τις παρεμβάσεις και τη δυναμική της "Λαϊκής Ενότητας"».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή