Η Kristen Stewart σε ρόλο Coco Chanel

2' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι μούσα του οίκου Chanel και κατάφερε να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο φιλμ του Karl Lagerfeld για την Coco Chanel. Η Kristen Stewart είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο ταλαντούχες και γοητευτικές ηθοποιούς της γενιάς της που δεν επαναπαύεται στην επιτυχία που της χάρισε το Hollywood αλλά προσπαθεί να καταπιαστεί με διάφορα projects που θα αναδείξουν το ταλέντο της και θα ικανοποιήσουν τις πολλές καλλιτεχνικές της ανησυχίες.

Στην ταινία μικρού μήκους για την Chanel  που σκηνοθετεί ο Lagerfeld και θα προβληθεί την 1η Δεκεμβρίου στην εκδήλωση του οίκου ‘Métiers d'Arts’ , η Kristen υποδύεται μια ηθοποιό που προετοιμάζεται να υποδυθεί την Coco Chanel για ένα φιλμ. Πρόκειται για μια λογική εξέλιξη της συνεργασίας της ηθοποιού και του γαλλικού οίκου, αφού, όπως είναι γνωστό, ο Lagerfeld της έχει δώσει πλήρη δημιουργική ‘άδεια’ να φοράει τα ρούχα του οίκου όπως εκείνη θέλει, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα τα παραποιήσει ή θα τα κόψει. «Μου αρέσει να εξερευνώ νέες πτυχές του εαυτού μου. Τα ρούχα μπορούν να σε βοηθήσουν να το κάνεις αυτό, αλλά δεν θέλεις τα ρούχα σου να ‘σε φοράνε’» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο περιοδικό Nylon τονίζοντας ότι ο Lagerfeld της επιτρέπει να «κόβω φορέματα, να παίρνω μια ζώνη από ένα φόρεμα και να την φοράω με κάποιο άλλο. Με ενδιαφέρει να δίνω μια παράσταση αλλά ταυτόχρονα να διατηρώ το προσωπικό μου στιλ. Δεν θέλω να αισθάνομαι ότι φοράω μια στολή».

Η Kristen Stewart σε ρόλο Coco Chanel-1

Η Kristen Stewart στο Chanel Paris Fashion Week, Haute Couture Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015

Η Stewart, εξάλλου, δεν είναι μια κλασική σταρ του Hollywood. Η επιτυχία που γνώρισε με τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά ταινιών ‘Twilight’ δεν την έκανε να επαναπαυτεί αλλά αντίθετα της έδωσε την ώθηση να εξερευνήσει τις καλλιτεχνικές της ανησυχίες, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι ίσως κάποια στιγμή σταματήσει να ασχολείται με την υποκριτική. «Πάντα μου άρεσε να παίζω κιθάρα» λέει στην πρόσφατη συνέντευξή της στο Nylon, εξηγώντας ότι «φέτος παίζω πολύ καλύτερα. Αυτό ήταν πάντα τρομακτικό για μένα, γιατί όταν είσαι καλός σε ένα πράγμα σε μικρή ηλικία και όλοι σου λένε ‘σε αυτό είσαι καλή’, είναι δύσκολο να το αφήσεις ώστε να εξερευνήσεις άλλα ταλέντα».

Η τελευταία της ταινία 'American Ultra’ την βρίσκει σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πλευρό του Jesse Eisenberg σε μια κωμωδία για έναν κυβερνητικό πράκτορα που θεωρείται κακός για την υπηρεσία και τίθεται υπό παρακολούθηση. «Η ιστορία είναι τρελή και παρόλο που την πήραμε στα σοβαρά κατά βάθος είναι χαζή και αστεία. Μου αρέσουν οι κωμωδίες και η συγκεκριμένη είχε ψυχή», δήλωσε η ηθοποιός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή