Προϊόντα που χαρίζουν ένα λαμπερό βλέμμα

Προϊόντα που χαρίζουν ένα λαμπερό βλέμμα

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα λαμπερό και εκτυφλωτικό βλέμμα κερδίζει σίγουρα τις εντυπώσεις κι έτσι καλό είναι να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στη φροντίδα αλλά και στο μακιγιάζ των ματιών σας. Με τα κατάλληλα προϊόντα μπορείς να αναδείξετε το βλέμμα σας και να πετύχετε ένα εντυπωσιακό beauty look.

Ξεκινήστε την περιποίηση των ματιών σας εφαρμόζοντας μία κρέμα που εξαφανίζει ρυτίδες, σακούλες και μαύρους κύκλους, συνεχίστε με ένα “θαυματουργό” concealer που θα καλύψει κάθε ατέλεια, ενώ φροντίστε οπωσδήποτε να έχετε στο νεσεσέρ σας και ένα αποτελεσματικό προϊόν για ντεμακιγιάζ που θα εξαφανίσει κάθε ίχνος σκιάς, eyeliner και μάσκαρα.

Για το μακιγιάζ των ματιών σας επενδύστε σε μία μάσκαρα που θα τονίζει τις βλεφαρίδες σας, ένα eyeliner ή μολύβι που θα αναδεικνύει το σχήμα των ματιών σας και σκιές σε φυσικές αποχρώσεις που μπορείτε να χρησιμοποιείτε στα περισσότερα beauty looks σας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή