Η Sophia Webster εμπνέεται από την Barbie για την νέα της συλλογή

Η Sophia Webster εμπνέεται από την Barbie για την νέα της συλλογή

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Sophia Webster ανακοίνωσε την συνεργασία της με την αγαπημένη κούκλα όλων των εποχών, την Barbie, με μια κολεξιόν που αντικατοπτρίζει το ιδιαίτερο στιλ και των δύο. Ροζ γόβες, φλατ παπούτσια και εντυπωσιακές λεπτομέρειες θα μονοπωλήσουν τη νέα συλλογή που θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Selfridges αλλά και διαδικτυακά από τις 27 Αυγούστου.

Η Barbie μπορεί να έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν ότι δεν αντιπροσωπεύει την σύγχρονη γυναίκα και παρά το γεγονός ότι έχει στο ‘βιογραφικό’ της πολλές δουλειές, η εταιρεία Mattel έχει πλέον προχωρήσει στο επόμενο στάδιο δημιουργώντας κούκλες με διαφορετικούς τόνους επιδερμίδας, 14 διαφορετικά σχήματα προσώπου, 18 διαφορετικά χρώματα ματιών, 22 χτενίσματα και 23 διαφορετικά χρώματα μαλλιών. Η Barbie μοιάζει ολοένα και περισσότερο στις γυναίκες του σήμερα, για αυτό πλέον επιλέγει και flat παπούτσια αλλά ασχολείται και με τη μόδα. Η νέα σειρά Barbie Fashionista είναι ήδη διαθέσιμη διαδικτυακά, αποδεικνύοντας ότι αυτή είναι μόνο η αρχή της μεταμόρφωσής της. Η νέα συνεργασία με την Webster ίσως να είναι μέρος αυτών των αλλαγών  της πιο διάσημης κούκλας του κόσμου.

Η Sophia Webster εμπνέεται από την Barbie για την νέα της συλλογή-1
Η Sophia Webster εμπνέεται από την Barbie για την νέα της συλλογή-2

Με 6 διαφορετικά σχέδια για τις γυναίκες (2 trainers, ένα ζευγάρι flats, 3 γόβες) και 3 μοναδικά σχέδια για τα παιδιά, η νέα συλλογή της σχεδιάστρια εμπνεύστηκε από την Barbie χρησιμοποιώντας μεταλλικές και ροζ αποχρώσεις για παπούτσια που ταιριάζουν σε μια εντυπωσιακή γυναικεία γκαρνταρόμπα, flats για όλη την ημέρα, για τις απογευματινές βόλτες αλλά και για τις βραδινές εξόδους.

Μιλώντας για την νέα συνεργασία, η Webster δήλωσε ότι «η δημιουργία της κολεξιόν παπουτσιών για την Barbie ήταν πάντα ένα όνειρό μου, αλλά το γεγονός ότι συνεργαζόμαστε για τα πρώτα της φλατ παπούτσια είναι ακόμα πιο προσωπικό για μένα και συναρπαστικό. Μου αρέσει που αυτή η ιδέα δημιουργεί μια ισορροπία ανάμεσα στα όνειρα και την πραγματικότητα. Η ιδέα του να φοράει η Barbie hi-tops trainers και να κάνει βόλτα στο ανατολικό Λονδίνο είναι πολύ ενδιαφέρουσα». Εκτός από την νέα συλλογή παπουτσιών, η Sophia Webster θα λανσάρει τον επόμενο μήνα μια Barbie περιορισμένης έκδοσης που θα φοράει τα παπούτσια της σχεδιάστριας σε ένα ειδικά σχεδιασμένο κουτί.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή