Καμμένος: Εντιμότατη η συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ

Καμμένος: Εντιμότατη η συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Εντιμότατη» χαρακτήρισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος την κυβερνητική συνεργασία του κόμματός του με τον ΣΥΡΙΖΑ, ανταποδίδοντας έτσι σε υπερθετικό βαθμό τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα περί «έντιμης συνεργασίας» των δυνάμεών τους επί επτά μήνες. Σε δηλώσεις του στο Mega ο κ. Καμμένος έπλεξε το εγκώμιο του πρωθυπουργού, λέγοντας ότι εκφράζει μιαν υγιή αριστερά που κατάφερε να κινητοποιήσει τις κοινωνικές δυνάμεις, ενώ χαρακτήρισε τους ΑΝΕΛ ως «ένα κεντρώο-κεντροδεξιό κόμμα, το οποίο είναι ριζοσπαστικό και δημοκρατικό, που μπορεί να στηρίξει τους αδύναμους, αλλά και παράλληλα να στηρίξει την ιδιωτική οικονομία, να στηρίξει και να προασπίσει την εθνική ταυτότητα, τη σχέση της θρησκείας με τον ελληνισμό και μαζί, πηγαίνοντας στην Ευρώπη από διαφορετικούς κόσμους, να μιλάμε απόλυτα τον ίδιο λόγο ως Ελληνες».

Για τη θητεία του στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι είναι πολύ περήφανος γιατί υπήρξε πολιτικός προϊστάμενος «των καλύτερων Ενόπλων Δυνάμεων του κόσμου, των καλύτερων Ενόπλων Δυνάμεων της Συμμαχίας». Σχετικά με την κατάρτιση των ψηφοδελτίων, δήλωσε ότι όσοι έχουν εκλεγεί με σταυρό θα είναι στις θέσεις τους πρώτοι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή