Η νέα κολεξιόν της Claudia Schiffer

Η νέα κολεξιόν της Claudia Schiffer

2' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με 25 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της μόδας, η Claudia Schiffer δεν θα μπορούσε παρά να δημιουργήσει μια εντυπωσιακή συλλογή κασμιρένιων ρούχων για το label Tse. Η ανακοίνωση για την νέα κολεξιόν είχε γίνει τον περασμένο Φεβρουάριο και πλέον είναι διαθέσιμη διαδικτυακά με 18 διαχρονικά items, κασμιρένιες μπλούζες και πλεκτά. Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στην Vogue, η Schiffer δήλωσε ότι για την δημιουργία της κολεξιόν χρησιμοποίησε όλα όσα είχε μάθει από τις συνεργασίες με τους μεγαλύτερους σχεδιαστές μόδας.

«Προσπαθώ να εφαρμόσω όλα όσα έμαθα από τη δουλειά μου ως μοντέλο για πάνω από 25 χρόνια και τις συνεργασίες με μεγάλους σχεδιαστές. Όχι μόνο έχω μάθει πολλά αλλά έχω διαμορφώσει και πολλές δικές μου ιδέες» είπε τονίζοντας ότι «ήμουν αρκετά τυχερή που δούλεψα με τους καλύτερους, με τους Karl Lagerfeld, Dolce & Gabbana, Valentino και Gianni Versace και πολλούς άλλους. Είδα από πρώτο χέρι τους σχεδιαστές να δουλεύουν με τα πιο πολυτελή υφάσματα, να χρησιμοποιούν εκπληκτική ραπτική και λεπτομέρειες που ακόμα μαθαίνω».

Η νέα κολεξιόν της Claudia Schiffer-1
Η νέα κολεξιόν της Claudia Schiffer-2

Photo Courtesy @claudiaschiffer

Η νέα κολεξιόν της Claudia Schiffer-3

Η νέα της συλλογή δεν περιλαμβάνει items που ακολουθούν τις τάσεις της σεζόν αλλά αντίθετα είναι διαχρονικά. Η Claudia προσπάθησε να δώσει τη δική της πινελιά στη συλλογή και να προσφέρει στις γυναίκες κομμάτια που θα φορούν για πολλά χρόνια, κάτι που, όπως δηλώνει, κάνει και η ίδια: «Έχω κρατήσει όλα τα ρούχα μου με την πάροδο των χρόνων, οπότε έχω μια καλή αναφορά για κάθε σεζόν. Για παράδειγμα βρήκα μια εκπληκτική κόκκινη Chanel τσάντα που κρατούσα πριν 20 χρόνια, η οποία είναι διαχρονική, και απλά την ανανεώνω φορώντας καινούρια παπούτσια ή καινούριο φόρεμα». Όπως λέει, άλλωστε, χαρακτηριστικά: «Οι τάσεις της μόδας έρχονται και φεύγουν, αλλά ένα τζιν Stella McCartney που έχω εδώ και τέσσερα χρόνια μπορεί να φορεθεί ξανά φέτος. Όταν σχεδιάζω μια συλλογή πάντα σκέφτομαι την διαχρονικότητα, αν θα μπορώ να το φοράω σε πέντε ή σε δέκα χρόνια».

Η Claudia λατρεύει το κασμίρ, για αυτό, όπως αποκαλύπτει, εκείνη προσέγγισε το label Tse για την συνεργασία τους: «Δεν μπορούσα εύκολα να βρω κασμιρένια tops για τις casual, καθημερινές εμφανίσεις μου με τζιν και πάντα ήμουν λάτρης του Tse, από τις αρχές της δεκαετίας του ’90. Τους τηλεφώνησα για μια συνεργασία και τη δημιουργία μιας κολεξιόν με πλεκτά. Ήταν μια εκπληκτική εμπειρία να δουλεύω με ένα από τα καλύτερα label σε αυτόν τον τομέα». Το μοντέλο πλέον προσπαθεί να δημιουργήσει τη δική της αισθητική με τα σχέδιά της. Όπως τονίζει «πάντα ήμουν μοντέλο και μετά από 25 χρόνια στο χώρο της μόδας και την ομορφιάς, το επόμενο βήμα ήταν να ασχοληθώ με το σχέδιο. Εύχομαι να περάσω στον κόσμο το μήνυμα του διαχρονικού στιλ, των ρούχων για μια απλή αλλά κομψή καθημερινότητα που έχω εμπνευστεί από την ζωή μου στην Αγγλία».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή