Εξαφανίστε το πρήξιμο κάτω από τα μάτια με τους πιο φυσικούς τρόπους

Εξαφανίστε το πρήξιμο κάτω από τα μάτια με τους πιο φυσικούς τρόπους

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ξυπνάτε το πρωί και παρόλο που έχετε κοιμηθεί αρκετές ώρες, την ώρα που κοιτάτε το πρόσωπό σας στον καθρέφτη παρατηρείτε πως τα μάτια σας φαίνονται κουρασμένα και πρησμένα. Πέρα από την έλλειψη ύπνου, καλό είναι να προσπαθήσετε να διορθώσετε τη διατροφή σας, τις συνήθειές σας και να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα με τους πιο φυσικούς τρόπους.

Πολλές φορές το πρήξιμο κάτω από τα μάτια οφείλεται σε κατακράτηση υγρών κι έτσι καλό είναι να μειώσετε το αλάτι στα φαγητά και ειδικά στο βραδινό. Αρχίστε να πίνετε πολύ νερό και σταδιακά θα παρατηρήσετε μείωση του πρηξίματος.

Το αγγούρι χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια για την αντιμετώπιση των πρησμένων ματιών. Κόψτε ένα αγγούρι σε ροδέλες και τοποθετήστε τις κάτω από τα μάτια σας για 20 με 30 λεπτά. Το ίδιο ακριβώς μπορείτε να κάνετε και με την ωμή πατάτα, που χάρη στα συστατικά της θα σας βοηθήσει να εξαφανίσετε το πρήξιμο.

Μπορείτε επίσης να βουτήξετε βαμβακάκια μέσα σε ένα ποτήρι με γάλα –μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και γάλα σόγιας- να τα στραγγίξετε και στη συνέχεια να τα τοποθετήσετε κάτω από τα μάτια σας. Το πράσινο τσάι και το χαμομήλι θα σας βοηθήσουν να εξαφανίσετε το πρήξιμο, όπως και τα ασπράδια του αυγού.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή