Λάδια σώματος: Το μυστικό για απαλό δέρμα

Λάδια σώματος: Το μυστικό για απαλό δέρμα

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα λάδια σώματος είναι αρκετά πιο ενυδατικά από τις κρέμες και τα body butters, ενώ το άρωμά τους μας φτιάχνει τη διάθεση στο άψε-σβήσε. Ιδανικά, εφαρμόζουμε το λάδι σώματος με κυκλικές κινήσεις από κάτω προς τα πάνω σε δέρμα που είναι ακόμα νωπό αμέσως μόλις βγούμε από το μπάνιο.

Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε το λαδάκι σας την ώρα που ετοιμάζεστε για μία formal εμφάνιση και έχετε επιλέξει να φορέσετε ένα βραδινό φόρεμα. Στα σημεία που θα αφήσετε ακάλυπτα, δηλαδή πλάτη, ώμους, ντεκολτέ μπορείς να εφαρμόσετε ένα λάδι με ωραίο άρωμα που θα κάνει το δέρμα σας να δείχνει λαμπερό και σφριγιλό.

Αν αποφασίσετε να κάνετε spa στο σπίτι, μπορείτε κάθε 10 με 15 μέρες να φτιάξετε ένα τέλειο scrub με το ενυδατικό λαδάκι σας και μαύρη ζάχαρη και στη συνέχεια, να το εφαρμόσετε σε όλο το σώμα σας. Έπειτα, ξεπλύνετε καλά με χλιαρό προς κρύο νερό αποφεύγοντας να χρησιμοποιήσετε σαπούνι για να είναι η επιδερμίδα σας πιο λαμπερή.

Επιπλέον, αν θέλετε να κάνετε ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο, μπορείτε να βάλετε στη μπανιέρα με το νερό λίγες σταγόνες λάδι που θα σας χαρίσουν απόλυτη χαλάρωση και σφριγηλότητα στο δέρμα

Δείτε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή