Η Candice Swanepoel αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της

Η Candice Swanepoel αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της

2' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα και μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της βιομηχανίας της μόδας. Η Candice Swanepoel έγινε γνωστή για τη συνεργασία της με το brand ‘Victoria’s Secret’ αλλά και τις διαφημιστικές καμπάνιες μεγάλων εταιρειών και brands ομορφιάς. Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στην βρετανική Vogue , η Candice μίλησε για τα μυστικά που έμαθε από τους μεγαλύτερους make-up artists για λαμπερή επιδερμίδα, για τις γυναίκες που θαυμάζει αλλά και τη γυμναστική που επιλέγει για μια καλή φυσική κατάσταση.

«Φοράω καθημερινά αρκετό μακιγιάζ για τη δουλειά μου, για αυτό είναι πολύ σημαντικό να διατηρώ την επιδερμίδα μου καθαρή όλα τις υπόλοιπες ώρες. Χρησιμοποιώ φυσικά καλλυντικά ενώ πίνω ροφήματα που βοηθούν στην λάμψη της επιδερμίδας» λέει η Candice εξηγώντας ότι η συμβουλή που της έδωσε η μητέρα της είναι «ποτέ δεν είσαι πολύ νέα για να ξεκινήσεις να φροντίζεις την επιδερμίδα σου. Για αυτό όσο κουρασμένη και να είμαι ποτέ δεν αμελώ το ντεμακιγιάζ».

Η Pat McGrath, η διάσημη βρετανίδα make-up artist έμαθε στο μοντέλο την τεχνική του contouring, μιας εφαρμογής μακιγιάζ με φωτοσκιάσεις για την δημιουργία γωνιών το πρόσωπο, ενώ της έμαθε να ξεχωρίζει τα σωστά χρώματα για την επιδερμίδα της: «Κάτι που ταιριάζει σε κάποιον δεν σημαίνει ότι θα ταιριάζει και στον άλλο, οπότε βρείτε αυτό που είναι κατάλληλο για το σχήμα του προσώπου σας και για τον τόνο της επιδερμίδας σας» συμβουλεύει το μοντέλο.

Η γυμναστική που προτιμά για να διατηρήσει την καλή φυσική της κατάσταση και τη σιλουέτα της είναι το boxing, το Pilates και η yoga. «Έχω ένα γυμναστή στη Νέα Υόρκη με τον οποίο συνεργάζομαι τα τελευταία 8 χρόνια. Μέσα σε αυτά τα χρόνια έχω αλλάξει τη ρουτίνα μου, από τη yoga στο boxing και τις ασκήσεις με αντιστάσεις» λέει η Candice τονίζοντας ότι αυτό που δεν θα μπορούσε να αποχωριστεί από την beauty ρουτίνα της είναι η ενυδατική προσώπου. Όσον αφορά στη συμβουλή που θα έδινε στα νέα κορίτσια αλλά και στον εαυτό της είναι «να μην βγάζουν τα φρύδια τους, να μην βάφουν τα μαλλιά τους και να αποφεύγουν το smokey eye look»!

Πρόσφατα η Candice είχε μεταμορφωθεί σε Marilyn Monroe για την διαφημιστική καμπάνια την οποία πρωταγωνιστούσε. Όπως είπε η ίδια έχει εμπνευστεί τόσο από την Marilyn αλλά και από τα μοντέλα που μεσουρανούσαν στις πασαρέλες τη δεκαετία του ’90, τη Linda Evangelista, την Bo Derek και την Stephanie Seymour γιατί «ήταν δυναμικές γυναίκες που είχαν γοητεία και δύναμη». Η ίδια έχει καταφέρει να χτίσει μια επιτυχημένη καριέρα στον χώρο της μόδας, μια δουλειά που, όπως λέει, λατρεύει: «Μου αρέσει να ταξιδεύω και να δουλεύω σε ένα δημιουργικό περιβάλλον. Νιώθω πολύ τυχερή που μπορώ να δουλεύω με ανθρώπους από όλο τον κόσμο που ξέρουν να περνάνε καλά αλλά και να δημιουργούν τέχνη με τον δικό τους, ιδιαίτερο τρόπο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή