Από 14 έως 18/9 θα εξεταστούν στα ειδικά μαθήματα οι Ελληνες του εξωτερικού

Από 14 έως 18/9 θα εξεταστούν στα ειδικά μαθήματα οι Ελληνες του εξωτερικού

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο διάστημα 14-18 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν οι εξετάσεις ειδικών μαθημάτων, για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση των υποψηφίων Ελλήνων κατοίκων του εξωτερικού και τέκνων Ελλήνων υπαλλήλων που υπηρετούν στο εξωτερικό για το έτος 2015.

Αναλυτικά οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στις 14 Σεπτεμβρίου στα Αγγλικά, στις 15 στα Γερμανικά και τα Ισπανικά, στις 16 στα Ιταλικά και το Ελεύθερο Σχέδιο, στις 17 στο Γραμμικό Σχέδιο και την Αρμονία και στις 18 Σεπτεμβρίου στα Γαλλικά και τον έλεγχο μουσικών ακουστικών ικανοτήτων.

Οσον αφορά την υγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία των υποψηφίων για επιλογή στα τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ), αυτές θα πραγματοποιηθούν κατά τις ημέρες διεξαγωγής των εξετάσεων των ειδικών μαθημάτων.

Οι υποψήφιοι θα δηλώσουν τις ημέρες συμμετοχής στις πρακτικές δοκιμασίες στη διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, όπου και η έδρα του εξεταστικού κέντρου που εξετάζονται στα λοιπά μαθήματα, σύμφωνα και με τα ειδικά μαθήματα που έχουν επιλέξει. Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή