Κάλεσμα Γεννηματά για συστράτευση του ΠΑΣΟΚ

Κάλεσμα Γεννηματά για συστράτευση του ΠΑΣΟΚ

1' 58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρόσκληση σε όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και στη βάση του κόμματος προκειμένου να συστρατευτούν όλες οι δυνάμεις απεύθυνε η πρόεδρος του κόμματος κα. Φώφη Γεννηματά στην εισήγησή της εν όψει της συνεδρίασης της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ.

«Θέλω και πάλι απ’ αυτό το βήμα να καλέσω όλα τα πρώην στελέχη και μέλη μας που για διάφορους λόγους δεν είναι σήμερα στις τάξεις μας, να γυρίσουν σπίτι τους, να ενώσουν τις δυνάμεις τους και πάλι με το ΠΑΣΟΚ. Χωρίς προσωπικές πολιτικές και σκοπιμότητες που θολώνουν την πορεία μας», τόνισε στην ομιλία της.

Η κ. Γενηματά εξαπέλυσε, μεταξύ άλλων, σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και εκτίμησε ότι η επόμενη μέρα των εκλογών θα είναι καθοριστική για την πορεία της χώρας.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ του 2015 και η ΝΔ του 2012, είναι οι 2 όψεις του ίδιου νομίσματος. Ο λαός τώρα ξέρει. Ποιος διαμόρφωσε την εθνική γραμμή και ποιος τον έβαλε σε περιπέτειες. Η Νέα Δημοκρατία με τα Ζάππεια και τις διπλές εκλογές και ο ΣΥΡΙΖΑ με το λαϊκισμό, τη δημαγωγία, τα ψέματα, το δημοψήφισμα και τις εκλογές», τόνισε η κ. Γεννηματά και πρόσθεσε: «Δεν θα περάσει η νέα τακτική του κ. Τσίπρα. Από το μνημόνιο αντιμνημόνιο καταφεύγει στο ΕΓΩ. Το ΕΓΩ του ηγέτη της ελληνικής Αριστεράς, το δοκιμάσαμε. Παρολιγο να μας οδηγήσει στην καταστροφή».

«Ο ελληνικός λαός δεν τον εμπιστεύεται πια. Λέει ΟΧΙ», κατέληξε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αύριο, Κυριακή, στις 12:30 το μεσημέρι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα παραχωρήσει κοινή συνέντευξη Τύπου με τον επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ, κ. Θανάση Θεοχαρόπουλο στην αίθουσα «Αντώνης Τρίτσης» του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Αθηναίων, ενόψει της συνεργασίας των δύο κομμάτων στις επερχόμενες εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

Ευ. Βενιζέλος: Εγγυητής το ΠΑΣΟΚ

Προσερχομένος στη συνεδρίαση του ΠΑΣΟΚ ο πρώην πρόεδρος του κόμματος Ευ. Βενιζέλος, δήλωσε: «Ο κ. Τσίπρας είπε σήμερα ότι η πολιτική του οδηγούσε στη “μαζική αυτοκτονία του  ελληνικού λαού και στην οικονομική καταστροφή” κι είναι πολύ ικανοποιημένος γιατί τελευταία στιγμή απέτρεψε την πλήρη καταστροφή έχοντας προκαλέσει όμως  πολύ μεγάλη ζημία. Ζητάει ψήφο με αυτή την επιχειρηματολογία!» και πρόσθεσε: «Η Ελλάδα έχει ανάγκη από συναίνεση, συστράτευση και κινητοποίηση όλων των δημοκρατικών ευρωπαϊκών πλέον δυνάμεων και για να το πετύχουμε αυτό χρειάζονται εγγυητές και καταλύτες».

Αναφερόμενος στο ΠΑΣΟΚ, σημείωσε ότι είναι ότι παρότι είναι ένα ταλαιπωρημένο, ακρωτηριασμένο, είναι αναγκαίο. «Είναι αυτό που μπορεί να λειτουργήσει ως καταλύτης και εγγυητής για τη μόνη λύση που μπορεί να οδηγήσει τη χώρα στο μέλλον», κατέληξε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή