Στ. Θεοδωράκης: «Χωρίς προσωπικό τα σχολεία παιδιών με ειδικές ανάγκες»

Στ. Θεοδωράκης: «Χωρίς προσωπικό τα σχολεία παιδιών με ειδικές ανάγκες»

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ελπίδα του η υπηρεσιακή κυβέρνηση να καλύψει τα κενά και να αναπληρώσει την απουσία πολιτικής των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ώστε να δοθεί λύση στο πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού και εκπαιδευτικών και να λειτουργήσουν τις επόμενες ημέρες τα ειδικά σχολεία που φιλοξενούν παιδιά με ειδικές ανάγκες, εξέφρασε ο Σταύρος Θεοδωράκης, από τις κατασκηνώσεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία, στον Άγιο Ανδρέα, τις οποίες επισκέφθηκε χθες το βράδυ, Κυριακή 30 Αυγούστου.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, ο οποίος περιηγήθηκε στους χώρους των κατασκηνώσεων και είχε την ευκαιρία να μιλήσει με παιδιά, γονείς και συνοδούς-φροντιστές και να ακούσει τις ανάγκες και τα προβλήματά τους, εξήρε το έργο των εθελοντών που ανιδιοτελώς προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους και στάθηκε ιδιαίτερα στο ζήτημα της έναρξης της σχολικής χρονιάς, καταγγέλλοντας ότι «το υπουργείο Παιδείας έχει αμελήσει να κάνει το καθήκον απέναντι σ' αυτά τα παιδιά και τους γονείς τους».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή