Λαφαζάνης: Στόχος μας να είμαστε η τρίτη δύναμη

Λαφαζάνης: Στόχος μας να είμαστε η τρίτη δύναμη

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στόχος της Λαϊκής Ενότητας είναι η ανάδειξή της σε τρίτη δύναμη, αποκάλυψε και επίσημα χθες ο πρόεδρός της Παναγιώτης Λαφαζάνης, κάνοντας πιο επιθετική την επικοινωνιακή πολιτική του κόμματός του, μετά την αμηχανία που προκλήθηκε από τις δημοσκοπήσεις, σύμφωνα με τις οποίες τα ποσοστά το τοποθετούν στην πέμπτη θέση.

Ταυτόχρονα η Λαϊκή Ενότητα, μετά τη σύμπραξη με την κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου, ευελπιστεί ότι τα επόμενα εικοσιτετράωρα θα συμπορευθεί μαζί της και ο Μανώλης Γλέζος. Επίσης, σε διάφορες πόλεις της χώρας βρίσκονται σε εξέλιξη συσκέψεις και συγκεντρώσεις για την ανάδειξη των τοπικών επιτροπών της Λαϊκής Ενότητας.

Ο κ. Λαφαζάνης δήλωσε χθες στα «Παραπολιτικά 90.1» ότι είναι ρεαλιστικός ο στόχος να αναδειχθεί η Λαϊκή Ενότητα σε τρίτη δύναμη και πρόσθεσε ότι η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα καταφέρουν να συγκεντρώσουν μεγάλα ποσοστά και ότι το μετεκλογικό τοπίο θα αλλάξει ριζικά.

Παράλληλα, ο κ. Λαφαζάνης, σαφής όσο ποτέ πριν, τάχθηκε υπέρ της εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, ως πρώτο βήμα για την ανασυγκρότηση της χώρας. Ο πρόεδρος της ΛΑΕ είπε ότι «άλλη λύση για τη χώρα υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει, ένα προοδευτικό πρόγραμμα ανόρθωσης και ανασυγκρότησης της Ελλάδας, το οποίο για να εφαρμοστεί χρειάζεται την έξοδο από την Ευρωζώνη και το πέρασμα στο εθνικό νόμισμα». Μάλιστα σημείωσε ότι «αν περιμένουμε από τρίτες χώρες, όπως η Ρωσία, η Κίνα κ.λπ., να βγάλουν το φίδι από την τρύπα για μας, είναι πολύ μεγάλο λάθος. Θα βρούμε συμμάχους και χρηματοδοτήσεις, εάν κάνουμε εμείς το βήμα. Αν δεν το κάνουμε εμείς, κανείς δεν θα το κάνει για μας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή