ΗΠΑ: Ταίριασμα εργοδότη – εργαζομένου από διαδικτυακή υπηρεσία συνοικεσίων

ΗΠΑ: Ταίριασμα εργοδότη – εργαζομένου από διαδικτυακή υπηρεσία συνοικεσίων

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η διαδικτυακή υπηρεσία συνοικεσίων eHarmony ιδρύθηκε το 2000 από τον Νιλ Κλαρκ Γουόρεν για να αντιμετωπίσει την ασυμφωνία χαρακτήρων στις ερωτικές σχέσεις.

Με το 70% των Αμερικανών, ωστόσο, να δηλώνει σήμερα δυσαρεστημένο με την εργασία του, ο Γουόρεν πιστεύει ότι πρέπει να δοθεί περισσότερη σημασία στο «ταίριασμα» εργοδότη και εργαζομένου. «Κανείς δεν έχει φροντίσει για τη συμβατότητα των προσωπικοτήτων του υποψηφίου και του επιβλέποντος, δεν είναι κάτι που το LinkedIn μπορεί να κάνει», δηλώνει ο ίδιος. Η συμβατότητα στις επαγγελματικές σχέσεις είναι μία πολλά υποσχόμενη αγορά, που αναπτύσσεται γρήγορα.

Την ίδια στιγμή, η αγορά των ερωτικών «ταιριασμάτων» έχει γίνει ιδιαίτερα ανταγωνιστική με την εμφάνιση νέων υπηρεσιών. Το eHarmony σχεδιάζει να διαθέσει στους χρήστες του Διαδικτύου την υπηρεσία εύρεσης προσωπικού Elevated Careers, η οποία θα γίνει προσβάσιμη το 2016. Οι επισκέπτες μπορούν ήδη να δημιουργήσουν τους λογαριασμούς τους στην ιστοσελίδα ως εργοδότες ή ως ενδιαφερόμενοι για μία θέση εργασίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή