Κοινόχρηστοι δημοτικοί χώροι για προεκλογική προβολή κομμάτων

Κοινόχρηστοι δημοτικοί χώροι για προεκλογική προβολή κομμάτων

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Tη διάθεση κοινόχρηστων δημοτικών χώρων και διαφημιστικών μέσων στα πολιτικά κόμματα, για την προεκλογική προβολή τους, εν όψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, ενέκρινε σε έκτακτη συνεδρίασή του το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Αθηναίων.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε το κεντρικό εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ να τοποθετηθεί στην Πλ. Κλαυθμώνος, της Ν. Δ. στην Πλ. Συντάγματος, της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ στην Πατριάρχου Γρηγορίου Ε΄, της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στη συμβολή Λ. Κανελλοπούλου & Μεσογείων, του ΠΟΤΑΜΙΟΥ στην Πλ. Αγίας Ειρήνης, του ΚΚΕ στην πλατεία Ομονοίας και Γ Σεπτεμβρίου, των ΑΝΕΛ στον Πεζόδρομο Βουκουρεστίου & Πανεπιστημίου, της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ), Πανεπιστημίου και Κοραή και του ΚΙΔΗΣΟ στον πεζόδρομο Σανταρόζα και Πανεπιστημίου, ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ στην Πλ. Κοτζιά του ΛΑ.ΟΣ. στον Πεζόδρομο Βουκουρεστίου & Σταδίου, ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥΑ Πανεπιστημίου (μπροστά στη Βιβλιοθήκη) Πράσινοι Πλατεία Δικαιοσύνης – Πανεπιστημίου και Αρσάκη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή