Διαγωνισμός για ασφαλιστική κάλυψη

Διαγωνισμός για ασφαλιστική κάλυψη

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη βέλτιστη οικονομική προσφορά καλούνται να υποβάλουν οι ασφαλιστικές εταιρείες για την ανανέωση της ασφάλισης 12 μικρών υδροηλεκτρικών σταθμών και 18 αιολικών πάρκων της ΔΕΗ Ανανεώσιμες.

Πρόκειται για τα υδροηλεκτρικά: Γλαύκος, Στράτος ΙΙ, Γκιώνα, Λούρος, Μακροχώρι, Βέρμιο, Αλμυρός, Αγ. Ιωάννης, Αγ. Βαρβάρα, Σμόκοβο, Οινούσα και Παπαδιά.

Και για τα αιολικά: Ξηρολίμνη Ι, ΙΙ & ΙΙΙ, Μονή Τοπλού, Ανδρος, Ψαρά, Σάμος (Πυθαγόρειο και Μαραθόκαμπος), Χίος (Μελανιός και Ποταμιά), Λήμνος (Βούναρος), Λέσβος (Σίγρι), Κάρπαθος (Αγ. Ιωάννης), Ακούμια, Καμάρες, Καταβιά, Αγ. Σώζων και Σκαλοχώρι.

Οπως σημειώνει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της, οι καλύψεις αφορούν:

1. Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης έναντι τρίτων μέχρι ανώτατο ασφαλιζόμενο ποσό 4,5 εκατ. ευρώ, 300.000 ευρώ για σωματικές βλάβες/άτομο, 1 εκατ. για ομαδικό ατύχημα, 500.000 ευρώ για υλικές ζημιές τρίτων από τυχόν ατυχήματα που θα προκληθούν από τη λειτουργία των σταθμών ΑΠΕ που διαχειρίζεται η ΔΕΗ Ανανεώσιμες.

2. Αστική εργοδοτική ευθύνη της ΔΕΗ Ανανεώσιμες (ανώτατο όριο ευθύνης 600.000 ευρώ, 200.000 ευρώ/άτομο, 400.000 ευρώ/γεγονός) για το προσωπικό της εταιρείας και για το προσωπικό των εργολάβων της που εκτελούν στον χώρο των σταθμών εργασίες λειτουργίας, συντήρησης και επιτήρησης. Διάρκεια ασφάλισης 1 έτος.

Η προθεσμία κατάθεσης των προσφορών είναι έως και τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή