Αποσύρεται στο τέλος της σεζόν ο Διαμαντίδης

Αποσύρεται στο τέλος της σεζόν ο Διαμαντίδης

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση το καλοκαίρι του 2016 ανακοίνωσε την Τετάρτη ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Πράσινη», ο 35χρονος γκαρντ, ανέφερε ότι πρόκειται για «ειλημμένη απόφαση».

«Θέλω να παίξω έναν ακόμη χρόνο. Θέλω να τελειώσει την καριέρα μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο στόχος μου είναι να είμαι υγιής πάνω από όλα και μετά άμα μπορέσω να βοηθήσω και εγώ από τη μεριά μου την ομάδα. Σίγουρα αν καταφέρουμε να κατακτήσουμε κάποιο τίτλο ή τίτλους αυτό θα είναι το καλύτερο τέλος για μένα», πρόσθεσε.

Ο Διαμαντίδης αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό από το 2004, κατακτώντας συνολικά εννιά πρωταθλήματα, ισάριθμα κύπελλα και τρεις ευρωλίγκες. Ηταν μέλος της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ από το 2001 μέχρι το 2010, διαδραματίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ το 2005 στο Βελιγράδι, αλλά και στην 2η θέση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, έναν χρόνο αργότερα στη Σαϊτάμα της Ιαπωνίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή