Προσφορές σε tablets laptops, smartphones από τη «Γερμανός»

Προσφορές σε tablets laptops, smartphones από τη «Γερμανός»

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προσφορές πραγματοποιούν έως τις 19 Σεπτεμβρίου τα καταστήματα «Γερμανός». Οι καταναλωτές θα βρουν αγαπημένα προϊόντα τεχνολογίας, όπως smartphones και tablets, laptops, περιφερειακά υπολογιστών, εκτυπωτές, πολυμηχανήματα, καθώς και αναλώσιμα, όπως USB sticks, μελάνια, χαρτί εκτυπωτή κ.λπ., σε χαμηλές τιμές, ενώ επιπλέον οι καταναλωτές, για αγορές άνω των 300 ευρώ μπορούν να καταβάλουν το αντίτιμο σε έως 24 δόσεις. Μάλιστα, οι καταναλωτές με αγορές προϊόντων τεχνολογίας αξίας άνω των 199 ευρώ θα λάβουν δωροεπιταγή αξίας 30 ευρώ για τα σχολικά τους είδη από το Cosmotebooks.gr. Ακόμη, οι επισκέπτες του Cosmotebooks.gr μπορούν να αγοράσουν έως 30% φθηνότερα όλα τα είδη γραφικής ύλης και τα χαρτικά και έως 15% φθηνότερα τα σχολικά βιβλία, τα βοηθήματα και τις σχολικές τσάντες.

Τέλος, η αλυσίδα «Γερμανός» προσφερει την υπηρεσία Cosmote Smile, που παρέχει ασφάλεια και σιγουριά στα παιδιά και τους γονείς. Με τη χρήση της συγκεκριμένης υπηρεσίας, οι γονείς μπορούν να ορίσουν με ποιον επικοινωνεί το παιδί και ποιος επικοινωνεί μαζί του. Επίσης, έχουν τον απόλυτο έλεγχο στις φωτογραφίες και τις εφαρμογές (apps), στα παιχνίδια, αλλά και στα sites που επισκέπτονται τα παιδιά τους. Η υπηρεσία Cosmote Smile διατίθεται με ολοκληρωμένες υπηρεσίες επικοινωνίας που περιλαμβάνουν 60 λεπτά ομιλίας προς όλα τα δίκτυα, 60 sms προς όλα τα δίκτυα και 60 MB Internet με κόστος 5 ευρώ/μήνα και τον πρώτο μήνα δωρεάν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή