Δεύτερη ευκαιρία για δύο ελληνικά πληρώματα στο παγκόσμιο κωπηλασίας

Δεύτερη ευκαιρία για δύο ελληνικά πληρώματα στο παγκόσμιο κωπηλασίας

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεύτερη ευκαιρία για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα έχουν το διπλό σκιφ ελ. βαρών και η τετράκωπος άνευ πηδαλιούχου των ανδρών, αφού στα ημιτελικά της Πέμπτης δεν κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση για τους τελικούς. Το πρώτο πλήρωμα με τους Λευτέρη Κόνσολα και Παναγιώτη Μαγδανή τερμάτισε στην 6η θέση με 6:33.92 και θα αγωνιστεί στον αυριανό μικρό τελικό του (13.20) όπου θα διεκδικήσει μια από τις πέντε πρώτες θέσεις που οδηγούν στους Ολυμπιακούς. Μ. Βρετανία, Νορβηγία, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ν. Αφρική, πήραν και το εισιτήριο για τη Βραζιλία.

Η τετράκωπος άνευ των ανδρών με τους Χρήστου-Αγγελόπουλο-Τσίλη-Τζιάλλα, τερμάτισε στην 4η θέση του ημιτελικού με χρόνο 5:57.88 και θα αγωνιστεί στον αυριανό μικρό τελικό (13.40) για μια θέση στην πρώτη 5άδα που δίνει το εισιτήριο για το Ρίο. Ολλανδία, Αυστραλία, Γερμανία, Ιταλία, Μ. Βρετανία, Καναδάς προκρίθηκαν στους Ολυμπιακούς.

Το διπλό σκιφ ελ. βαρών των γυναικών με τις Γεωργία Δημάκου και Αμαλία Τσιάβου πήρε τη 2η θέση στον ημιτελικό κατάταξης με χρόνο 7:17.40 και θα αγωνιστεί αύριο στον τελικό Γ΄ (12.10) για τις θέσεις 13-18.

Στο σκιφ ελ. βαρών ο Σπύρος Γιάνναρος πήρε την 1η θέση στον ημιτελικό κατάταξης με χρόνο 7:07.13 και θα αγωνιστεί σήμερα στον τελικό Γ΄ (18.15) για τις θέσεις 13-18.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τον ημιτελικό του διπλού σκιφ των γυναικών (11.30) όπου οι Κατερίνα Νικολαΐδου και Σοφία Ασουμανάκη θα διεκδικήσουν μια από τις τρεις πρώτες θέσεις που δίνει την πρόκριση στον τελικό και μαζί το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς.

Η τετράκωπος άνευ ελ. βαρών θα αγωνιστεί στον ημιτελικό (16.20) κατάταξης, η δίκωπος άνευ ελ. βαρών με τους Γ.Κόνσολα-Κ.Μάντζιο θα αγωνιστούν στον τελικό Γ΄ (18.15) και ο Σπύρος Γιάνναρος στον τελικό Γ΄ του σκιφ ελ. βαρών (18.20).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή