Υγειονομικοί έλεγχοι στη Θεσσαλονίκη ενόψει ΔΕΘ

Υγειονομικοί έλεγχοι στη Θεσσαλονίκη ενόψει ΔΕΘ

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εντατικούς υγειονομικούς ελέγχους θα διενεργούν σε όλη τη διάρκεια της 80ής Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης κλιμάκια Εποπτών Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

Όπως ανακοίνωσε η Αντιπεριφέρεια Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, οι έλεγχοι θα γίνονται στις επιχειρήσεις εστίασης, αναψυχής και λιανικού εμπορίου τροφίμων, που θα λειτουργήσουν τόσο εντός των εγκαταστάσεων της ΔΕΘ όσο και στην ευρύτερη περιοχή, με σκοπό τη διασφάλιση της διάθεσης ασφαλών τροφίμων στους επισκέπτες και της υγιεινής στην παροχή υπηρεσιών.

Ανάλογοι έλεγχοι θα διενεργούνται και στους πλανόδιους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στους υπαίθριους δημόσιους χώρους.

Στο μεταξύ, όπως ανακοινώθηκε, η Περιφέρεια θα συμμετέχει με δικό της περίπτερο στη ΔΕΘ προκειμένου να ενημερώνει τους επισκέπτες για το έργο της, την πορεία του ΕΣΠΑ και το σχεδιασμό για τη νέα Προγραμματική Περίοδο 2014 – 2020.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή