Αναδίπλωση Μητρόπουλου: Τιμητική η 15η θέση στα ψηφοδέλτια, την αποδέχομαι

Αναδίπλωση Μητρόπουλου: Τιμητική η 15η θέση στα ψηφοδέλτια, την αποδέχομαι

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αποδέχτηκε τελικά να μπει στην 15η και τελευταία θέση των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Μητρόπουλος, όπως αποκάλυψε το πρωί του Σαββάτου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Εκανε μάλιστα γνωστό ότι έχει ήδη ενημερώσει με sms τον Αλέξη Τσίπρα.

Το sms έγραφε «Σύντροφε Πρόεδρε, σε ευχαριστώ για την τιμή της πρότασης. Την αποδέχομαι. Καλή επιτυχία. Σε τιμώ, Αλέξης Μητρόπουλος»

Όπως τόνισε ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής, αναθεώρησε την αρχική του άποψη – την οποία είχε εκφράσει χθες και πάλι στον ΣΚΑΪ – να μην κάνει δεκτή την 15η θέση και να μην είναι υποψήφιος.

Εξήγησε μάλιστα, ότι άλλαξε γνώμη λόγω των πολλών μηνυμάτων που δέχτηκε το βράδυ της Παρασκευής και αποφάσισε να είναι υποψήφιος στην τελευταία θέση – αν και στις εκλογές του Ιανουαρίου είχε βγει πρώτος σε σταυρούς στην περιφέρεια του – για να μη χρεωθεί ενδεχόμενη ήττα του κόμματος.

Ο κ. Μητρόπουλος τόνισε ότι το Σάββατο θα παρευρεθεί στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

Σε άλλες του σημερινές δηλώσεις στο Mega, ο κ. Μητρόπουλος ανέφερε ότι η 15η θέση είναι τιμητική για τον ίδιο, όχι για την ηγεσία του κόμματος

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή