Αρνητικό το ΠΑΣΟΚ στα ανοίγματα Τσίπρα

Αρνητικό το ΠΑΣΟΚ στα ανοίγματα Τσίπρα

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Κανένα φλερτ με τον Τσίπρα» απαντούν από τη Χαρ. Τρικούπη στο άνοιγμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Οι συνεργάτες της κ. Φώφης Γεννηματά απορρίπτουν τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ σε μια δικομματική κυβέρνηση και απευθύνουν στον κ. Αλ. Τσίπρα πρόσκληση να συμμετάσχει σε μια «βιώσιμη κυβέρνηση όλων, στη βάση μιας προγραμματικής συμφωνίας που θα οδηγήσει με ασφάλεια έξω από την κρίση». Από το επιτελείο της κ. Γεννηματά υπάρχει εντολή προς όλους τους υποψηφίους να χρησιμοποιούν χαμηλούς τόνους και να κάνουν στοχευμένες παρεμβάσεις καθ’ όλο το υπόλοιπο της προεκλογικής περιόδου, καθώς ούτως ή άλλως, ακόμη και οι δύο βασικοί διεκδικητές της εξουσίας επιχειρηματολογούν στη βάση όσων είχαν αναδειχθεί προ ετών από το ΠΑΣΟΚ.

Η κ. Γεννηματά θα συνεχίσει το πρόγραμμα των περιοδειών της ανά την Ελλάδα, με σκοπό να έλθει σε επαφή με όσο περισσότερους πιθανούς ψηφοφόρους είναι δυνατόν. Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χθες μίλησε στις Σέρρες, σήμερα θα μεταβεί στην Αλεξανδρούπολη, ενώ αύριο θα παρευρεθεί σε προεκλογική συγκέντρωση στο Αργος. Λίγο προτού αναχωρήσει για τις περιοδείες της, η κ. Γεννηματά αποφάσισε να στελεχώσει την Επιτροπή Ανασυγκρότησης της Σοσιαλδημοκρατίας. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι επικεφαλής της Επιτροπής ετέθη ο τέως υπουργός και εκ νέου υποψήφιος βουλευτής στην Αργολίδα κ. Ι. Μανιάτης, ο οποίος είναι από τα πλέον ενεργά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που έχουν δραστηριοποιηθεί τα τελευταία χρόνια στην προσπάθεια ανασυγκρότησης του ευρύτερου χώρου της Κεντροαριστεράς. Στην ίδια επιτροπή τοποθετήθηκαν και πρόσωπα από τη ΔΗΜΑΡ, αλλά και γενικά την Κεντροαριστερά όπως οι Π. Κ. Ιωακειμίδης, Δ. Ασημακόπουλος, Στ. Μαλέλης, Αννυ Ποδηματά (η οποία άφησε το Ποτάμι), Λίνα Μενδώνη, Σωκ. Κάτσικας, Γαβρ. Λαμπάτος, Ανδρ. Παπαδόπουλος, Ντίνος Ρόβλιας, Γ. Σιακαντάρης, Κοσμάς Σφυρίου, Ι. Τούντας, Θ. Ψύρρας κ.ά. Εν τω μεταξύ χθες, ανακοινώθηκε και επισήμως η ένταξη του κ. Φρ. Παρασύρη στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ και δη στην τελευταία τιμητική (προφανώς μη εκλόγιμη) θέση της περιφέρειας Ηρακλείου Κρήτης. Ο κ. Παρασύρης αποτελεί την τρίτη προσθήκη εκ των πρώην παπανδρεϊκών της νεότερης γενιάς, μετά τους κ. Κ. Τριαντάφυλλο και Συμεών Κεδίκογλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή