Ποτάμι: «Οχι» σε νέα προσφυγή στις κάλπες

Ποτάμι: «Οχι» σε νέα προσφυγή στις κάλπες

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση το Ποτάμι να συναινέσει σε νέα προσφυγή στις κάλπες», δήλωσε χθες ο κ. Στ. Θεοδωράκης, καλώντας για μία ακόμη φορά τους πολίτες να δώσουν διψήφιο ποσοστό στο κόμμα του για να μπορέσει να επιβάλει έναν άλλον τρόπο διακυβέρνησης και κυρίως τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το επόμενο κυβερνητικό σχήμα. Ακριβώς αυτό τον στόχο έχει και η σημερινή εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει ο κ. Στ. Θεοδωράκης. Θα είναι πλαισιωμένος ενδεικτικά από οκτώ στελέχη ή και απλά φίλους του Ποταμιού, οι οποίοι, όπως θα υπονοήσει, θα μπορούσαν κάλλιστα να αναλάβουν κυβερνητικές ευθύνες (Χάρης Θεοχάρης, Αντιγόνη Λυμπεράκη, Μάνος Ματσαγγάνης, Στρατής Μούγερ, Λενιώ Μυριβήλη, Γιώργος Παγουλάτος, Θανάσης Σκόκος, Πάνος Τσακλόγλου).

Ο κ. Θεοδωράκης δεν επενδύει τυχαία στα πρόσωπα. Εκτιμά ότι η άρνηση των κ. Τσίπρα και Μεϊμαράκη να παρουσιάσουν την κυβερνητική τους ομάδα είναι το τρωτό σημείο τους και θέλει διαρκώς να υπενθυμίζει ότι το κόμμα του είναι το μόνο που μπορεί να επιβάλει νέα και πραγματικά άφθαρτα πρόσωπα στη θέση όσων έχουν δοκιμαστεί και αποτύχει.

Παράλληλα, ο κ. Θεοδωράκης έκανε οξύτατη κριτική χθες στον Αλ. Τσίπρα με αφορμή όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για τον Αλ. Φλαμπουράρη. «Ο κύριος αυτός πήρε 3,8 εκατ. ευρώ ως υπουργός λίγες μέρες πριν διαλυθεί η Βουλή. Είναι ιδιοκτήτης μιας κατασκευαστικής εταιρείας και θα πρέπει ο κ. Τσίπρας να δώσει συγκεκριμένη απάντηση στον λαό για το ποια είναι η σχέση του κόμματός του με τα κυρίαρχα συμφέροντα και με αυτούς που ο ίδιος ονομάζει ολιγάρχες», είπε ο κ. Θεοδωράκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή