Νέα συσκευή εικονικής πραγματικότητας ετοιμάζει η Samsung το 2016

Νέα συσκευή εικονικής πραγματικότητας ετοιμάζει η Samsung το 2016

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η νέα έκθεση από την κορεατική εταιρεία αποκαλύπτει πως έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για τη δημιουργία μιας νέας συσκευής απεικόνισης της εικονικής πραγματικότητας. Τον προηγούμενο μήνα η Samsung ανέφερε πως η νέα έκδοση του Gear VR θα κυκλοφορήσει σύντομα, ωστόσο θα παραταθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας νέου gadget με την υπόσχεση ότι θα υπάρξει μια καλύτερη και πιο εξελιγμένη συσκευή. 

Το νέο αυτό Gadget πιθανότατα θα έχει πολλές ομοιότητες με τα Occulus Rift kai HTC Vive, όπως την ανάγκη ενός πολύ δυνατού και με καλές προδιαγραφές υπολογιστή για να το υποστηρίξει. Υπάρχει ωστόσο και η περίπτωση να είναι ένα καθαρά stand alone hardware το οποίο θα είναι μια εξαιρετική κίνηση απο τη Samsung καθώς οι  δύο προηγούμενες εκδόσεις του Gear VR στήριζαν τη λειτουργία τους στις δυνατοότητες των smartphone.

Η εταιρεία επίσης πρόσφατα κατοχύρωσε και την κατασκευη ενός Headset με τν δική του νσωματωμένη οθόνη, προβολέα, βιωματικούς σαρωτές κ.α.  

Δεν είμαστε πραγματικά βέβαιοι για το τι να περιμένουμε από τη Samsung, σχετικά με  τα επόμενα βήματά της στην εικονική πραγματικότητα. Με τις Sony, HTC και Oculus να ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν νέα και πιο εξελιγμένα gadget την επόμενη χρονιά, ήρθε η ώρα για τη Samsung να εξαπολύσει ένα συναρπαστικό νέο προϊόν.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή