Γαστρονόμος

32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

1. Vegetarian: Ποτέ η χορτοφαγία δεν ήταν τόσο ενδιαφέρουσα! Οι σεφ μας δίνουν τις καλύτερες vegetarian συνταγές τους. 

2. Ταξίδι στην Καβάλα: Θαλασσινές λιχουδιές, προϊόντα και νόστιμες στάσεις στην όμορφη μακεδονική πόλη

3. Πικάντικη Λουιζιάνα: Τηγανητό κοτόπουλο, γαρίδες cajun και άλλες νοστιμιές του Αμερικανικού Νότου

4. Μπιφτέκια για κάλεσμα: Ένα πρωτότυπο γιορτινό μενού από τον Κλεομένη Ζουρνατζή

5. Μηλόπιτες… με φαντασία: Οι φετινές αγαπημένες μας

6. Weekend: Περίτεχνες συνταγές για το Σαββατοκύριακο

7. Για πρώτη φορά: Η νέα ζεστή, γλυκόξινη μαρινάδα. Διά χειρός Νένας Ισμυρόγλου 

8. Νέα ελληνική κουζίνα: Μαγειρική με ξινά δαμάσκηνα από τον Σωτήρη Ευαγγέλου

9. Κοτοσαλάτες: Οι «προχωρημένες» προτάσεις των σεφ μας 

10. Πι+φι: Σάντουιτς για όλες τις ώρες

Αυτή την Κυριακή με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή