Το “Writing’s On The Wall” του Sam Smith μόλις κυκλοφόρησε

Το “Writing’s On The Wall” του Sam Smith μόλις κυκλοφόρησε

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 

Ο πολυπλατινένιος Βρετανός καλλιτέχνης Sam Smith είναι ο τελευταίος μέχρι σήμερα μουσικός που έχει ηχογραφήσει κεντρικό μουσικό θέμα ταινίας James Bond. Πρόκειται για την 24η περιπέτεια James Bond, το Spectre. Το τραγούδι της ταινίας “Writing’ s On The Wall” κυκλοφόρησε μέσω της Capitol Records και είναι διαθέσιμο στα παρακάτω links.

Stream: http://po.st/WOTWsp

Download: http://po.st/W4P0Zk

Το “Writing’s On The Wall” είναι συνεργασία του Sam Smith με τον νικητή τον βραβείων GRAMMY®, Jimmy Napes. Το κομμάτι είναι πλημμυρισμένο από αλληλουχία ενορχηστρώσεων και λεπτά μουσικά θέματα, ενώ τα άψογα φωνητικά του Smith γλιστρούν κομψά πάνω στους ήχους των μουσικών οργάνων, και τα γνώριμα falsetto του διασπείρονται παντού. Πρόκειται για το πρώτο τραγούδι θέματος James Bond που έχει ηχογραφηθεί από άντρα Βρετανό καλλιτέχνη από το 1965.

O Smith σχολιάζει σχετικά με το τραγούδι: «Είναι ένα από τα ορόσημα της καριέρας μου. Είναι τιμή μου να μπορώ επιτέλους να δηλώσω ότι τραγουδάω το επόμενο τραγούδι James Bond. Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι μέρος αυτού του βρετανικού θρύλου και που ακολουθώ τα χνάρια καλλιτεχνών που τόσο με έχουν εμπνεύσει. Ελπίζω ότι όλοι θα λατρέψετε το τραγούδι όσο ευχαριστήθηκα κι εγώ τη δημιουργία του».

Οι παραγωγοί της ταινίας Michael G. Wilson και Barbara Broccoli δήλωσαν με αφορμή την ανακοίνωση: «O Sam και ο Jimmy έγραψαν το πιο εμπνευσμένο τραγούδι για το Spectre, και σε συνδυασμό με την εξαιρετική ερμηνεία του Sam, το ‘Writing’s On The Wall’ θα γίνει σίγουρα μία από τις μεγαλύτερες Bond επιτυχίες όλων των εποχών».

To ντεμπούτο του Sam Smith, το άλμπουμ “The Lonely Hour”, σκαρφάλωσε αμέσως με την κυκλοφορία του στο #1 στα UK Charts και στο #2 των USA charts. Από τότε, πέντε singles από το άλμπουμ του έφτασαν στην κορυφή των UK Singles, κέρδισε 4 Βραβεία GRAMMY, 3 Brit, 6 MOBO, ένα βραβείο Q, κι ένα βραβείο ΑΜΑ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή