Πρόσωπα

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις δέκα, ούτε λίγο ούτε πολύ, πρόκειται να φτάσουν οι ταινίες του «μηχανοκίνητου» franchise δράσης «The Fast and the Furious». Οπως αποκάλυψε ο πρωταγωνιστής και παραγωγός Βιν Ντίζελ (φωτ.) με ανάρτηση στο facebook, η εταιρεία παραγωγής Universal έχει ήδη δώσει το πράσινο φως για τρία ακόμη φιλμ, που αναμένεται να γυριστούν τα επόμενα χρόνια. Κάποιοι θα πουν πως το παρακάνουν· από την άλλη, η έβδομη συνέχεια απέδωσε φέτος πάνω από 1,5 δισ. δολάρια (!) στα ταμεία, οπότε ποιος νοιάζεται…

(…) Οι αμαρτίες κυνηγούν τον Κρις Μπράουν, ακόμη και αφού εξέτισε την ποινή που του είχε επιβληθεί στις ΗΠΑ για τον ξυλοδαρμό, το 2009, της τότε συντρόφου του Ριάνα. Συγκεκριμένα, οι Αρχές της Αυστραλίας πληροφόρησαν τον διάσημο ράπερ ότι προτίθενται να του αρνηθούν την άδεια εισόδου στη χώρα για τη σειρά συναυλιών που έχει προγραμματίσει, εξαιτίας του (ανέντιμου) πρότερου βίου. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπράουν έχει εισπράξει κατά το παρελθόν την ίδια άρνηση, τόσο από τον Καναδά όσο και από το Ηνωμένο Βασίλειο.

(…) Την αντισυμβατικότητά του επιδεικνύει για άλλη μία φορά ο Πάπας Φραγκίσκος, ο οποίος μετά την πρόσφατη επίσκεψή του στις ΗΠΑ ετοιμάζεται για την κυκλοφορία ενός ποπ-ροκ μουσικού άλμπουμ υπό τον τίτλο «Wake Up!». Ο δίσκος, που θα κυκλοφορήσει στα τέλη Νοεμβρίου, περιλαμβάνει υμνωδίες από τα χείλη του Ποντίφικα καθώς και κομμάτια από ομιλίες του σε διάφορες γλώσσες, με τη συνοδεία μουσικής, σε μια προσπάθεια του Βατικανού (προφανώς) να ανανεώσει τα μέσα επικοινωνίας του με το ποίμνιο.

(…) Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του πολυαναμενόμενου ντοκιμαντέρ με θέμα τον διάσημο ποδοσφαιριστή Κριστιάνο Ρονάλντο. Η ταινία, την οποία έχουν δημιουργήσει οι παραγωγοί των επιτυχημένων «Amy» και «Senna», εστιάζει σε έναν ολόκληρο χρόνο από τη ζωή και την καριέρα του σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, προβάλλοντας το συνολικό φαινόμενο-brandname του Ρονάλντο, εντός και εκτός γηπέδων. Ο Πορτογάλος βαδίζει (εδώ και καιρό) στα χνάρια του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή