Ευφάνταστες ιδέες στη νέα σεζόν

Ευφάνταστες ιδέες στη νέα σεζόν

1' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Και όμως η οικονομική στενότητα των καναλιών τη νέα τηλεοπτική σεζόν δεν οδήγησε μόνο σε πιο φθηνές, αλλά και σε πιο ευφάνταστες λύσεις και πειραματισμούς, που αυξάνουν τις επιλογές θέασης του τηλεοπτικού κοινού ενίοτε αιφνιδιάζοντάς το ευχάριστα.

Για παράδειγμα, βράδυ Κυριακής, οπότε τα περισσότερα κανάλια παίζουν ταινίες (ελληνικές και ξένες), ο ΣΚΑΪ παρουσιάζει από αύριο, στις 21.40, ένα νέο αθλητικό σόου, το «Kick–Off», με παρουσιαστές δύο καταξιωμένους αθλητικoύς συντάκτες, τον Αντώνη Πανούτσο και τον Κώστα Βαϊμάκη. Οπως είδαμε και από τα χιουμοριστικά διαφημιστικά τρέιλερ της εκπομπής, δεν θα πρόκειται για μια συμβατική αθλητική εκπομπή, αλλά μια εκπομπή που θα έχει άποψη για όλα… από τη μαγειρική και τη μόδα μέχρι την πολιτική και φυσικά το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, τον αθλητισμό, και δεν θα διστάζουν να την εκφράσουν. Το «Kick–Off» θα έχει εννοείται χιούμορ, και μερικές φορές ένταση, αντιπαράθεση και διαφωνίες, αλλά θα έχει και όλα τα γκολ και τις φάσεις της αγωνιστικής, ρεπορτάζ από ό,τι συμβαίνει εντός κι εκτός γηπέδων, ανάλυση, ζωντανές συνδέσεις με τα σημεία όπου υπάρχει δράση και βέβαια παρασκήνιο, ώστε ο τηλεθεατής να ζει το παιχνίδι και πίσω από τις γραμμές του αγωνιστικού χώρου. Μαζί τους θα είναι σχολιαστές όπως οι Αλ. Σπυρόπουλος, Β. Βέργης, Β. Παπαθεοδώρου, καλεσμένοι–έκπληξη, ρεπόρτερ ομάδων, κοινό, η Χριστίνα Βραχάλη, που θα βγάζει ασίστ και θα σκοράρει, όλο το αθλητικό δημοσιογραφικό δυναμικό του ΣΚΑΪ και ο Π. Βαρούχας, ο οποίος θα σχολιάζει τις αμφισβητούμενες φάσεις.

Ομως και τις καθημερινές στη ζώνη υψηλή τηλεθέασης δεν θα παίζει μόνο «Μπρούσκο» (ΑΝΤ1) και «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» (Alpha), αλλά όπως μαθαίνουμε και ένα μουσικό τηλεπαιχνίδι, το «Δεν έχω λόγια» (Don’t forget the lyrics) με παρουσιαστή τον Γ. Καπουτζίδη (Mega).

Κατά τα άλλα, από Δευτέρα αρχίζει το νέο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με την Εύα Αντωνοπούλου (14.00) ενώ ακόμη μπαίνουν στον ψυχαγωγικό στίβο οι Γ. Λιάγκας και Φαίη Σκορδά – «Το πρωινό» (ΑΝΤ1, 10.00), η Ζήνα Κουτσελίνη – «Αλήθειες με τη Ζήνα» (Star, 12.00), η Ελένη Ψυχούλη – «Chef στον αέρα» (ΣΚΑΪ,16.50), οι Σ. Τανιμανίδης και Γ. Μαυρίδης – «World party» (Alpha, 22.00), καθώς και οι Μ. Βουλαρίνος και Π. Νικολάου – «Ο,τι να ’ναι» (ΣΚΑΪ, 8/8, 00.15). Τη Δευτέρα επιστρέφει και το «Ρουά ματ» (ΑΝΤ1, 17.45) και την Τρίτη έρχεται η ισπανική μίνι σειρά «Hermanos» (Alpha, 23.00).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή