Μητσoτάκης: Ο κ. Τσίπρας να καταλάβει ότι έτσι δεν κυβερνιέται η Ελλάδα

Μητσoτάκης: Ο κ. Τσίπρας να καταλάβει ότι έτσι δεν κυβερνιέται η Ελλάδα

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα αναφορικά με την επιστροφή επίορκων δημοσίων υπαλλήλων στις θέσεις τους σχολίασε ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, έπειτα από σχετικό ερώτημα που του απεύθυναν  δημοσιογράφοι.

«Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε σε “παραθυράκι” που επέτρεψε στους επίορκους δημοσίους υπαλλήλους να επιστρέψουν στις θέσεις τους. Είπε μάλιστα ότι η  Κυβέρνησή του προσπαθεί με κάθε τρόπο να το κλείσει. Μέμφθηκε μάλιστα γι’ αυτό τον κ. Κατρούγκαλο», είπε αρχικά ο κ. Μητσοτάκης για να συμπληρώσει ότι «πράγματι αυτό το “παραθυράκι” άνοιξε ο νόμος Κατρούγκαλου. Όμως από το βήμα της Βουλής τον είχα προειδοποιήσει σε υψηλούς τόνους ότι αυτά ακριβώς θα ήταν τα αποτελέσματα της ρύθμισης που έφερνε προς ψήφιση.

Πέραν αυτού,  ο κ. Τσίπρας αναφερόμενος στο θεσμό της αυτοδίκαιης αργίας τον οποίο εφάρμοσα οδηγώντας εκτός Δημοσίου υπαλλήλους που παραπέμπονταν αμετάκλητα για σοβαρά αδικήματα,  μίλησε για τον “κατάπτυστο” νόμο Μητσοτάκη.

Τον ενημερώνω ότι ο δήθεν "νόμος Μητσοτάκη” ψηφίστηκε τον Απρίλιο του 2012, σε χρόνο δηλαδή που δεν ήμουν υπουργός.

Ο πρωθυπουργός αιφνιδιάζεται  από τους ίδιους τους νόμους που η Κυβέρνησή του φέρνει στη Βουλή. Ο πρωθυπουργός δεν ενημερώνεται για τις θέσεις της Αντιπολίτευσης. Ο πρωθυπουργός δεν γνωρίζει τους νόμους. Είναι θλιβερό και πολύ ανησυχητικό.

Θα πρέπει να καταλάβει επιτέλους ο κ. Τσίπρας ότι έτσι δεν κυβερνιέται η Ελλάδα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή