Νέα τιμολογιακή πολιτική για τους νέους καθιερώνει το Εθνικό Θέατρο

Νέα τιμολογιακή πολιτική για τους νέους καθιερώνει το Εθνικό Θέατρο

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με στόχο να πλησιάσει ακόμη περισσότερο όλες τις κοινωνικές ομάδες αλλά κυρίως τους νέους, το Εθνικό θέατρο καθιερώνει νέα τιμολογιακή πολιτική. Νέοι έως 28 ετών θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις του Εθνικού με γενική είσοδο 10 ευρώ, σύμφωνα με ανακοίνωση της πρώτης κρατικής σκηνής που χαρακτηρίζει τη φετινή χρονιά, «χρονιά νέων». Αναλυτικότερα η νέα τιμολογιακή πολιτική προβλέπει: Στην Κεντρική Σκηνή, ο Α΄ εξώστης από 18 ευρώ έγινε 15 ευρώ, ενώ ο Β΄ εξώστης από 15 έγινε 8 ευρώ. Στη Σκηνή Κοτοπούλη, ο Α΄ εξώστης από 20 ευρώ έγινε 15 ευρώ, ενώ ο Β΄ εξώστης από 18 ευρώ έγινε 5 ευρώ.

Στην παιδική παράσταση το παιδικό εισιτήριο από 10 ευρώ έγινε 7 ευρώ. Επίσης στις καθημερινές παραστάσεις για σχολεία το εισιτήριο από 7 ευρώ έγινε 5 ευρώ. Το εισιτήριο για τα άτομα των 65 ετών και άνω από 13 ευρώ έγινε 10 ευρώ, ενώ στην Πειραματική Σκηνή θα υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ. Επιπλέον, καθιερώνεται το οικογενειακό εισιτήριο το οποίο θα κοστίζει για 2 ενήλικες και 1παιδί 40 ευρώ, 2 ενήλικές και 2 παιδιά 50 ευρώ, 2 ενήλικες και 3 παιδιά 55 ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή