H Wind προσφέρει δέκα θέσεις εργασίας σε νέους έως 28 ετών

H Wind προσφέρει δέκα θέσεις εργασίας σε νέους έως 28 ετών

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δέκα καταρτισμένους και ταλαντούχους νέους ηλικίας μέχρι 28 ετών θέλει να προσλάβει η Wind Hellas. Για την πρόσληψή τους δεν απαιτείται προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία, παρά μόνο, όπως αναφέρουν τα στελέχη της, θέληση, ταλέντο και όρεξη για δημιουργία, μάθηση και προσωπική ανάπτυξη.

Η πρόσληψη θα πραγματοποιηθεί μέσω της πρωτοβουλίας «Wind Young Talents–Graduate Trainee Program», ενός προγράμματος που απευθύνεται σε νέους που είναι κάτοχοι πτυχίου και μεταπτυχιακού τίτλου με κατεύθυνση στους κλάδους της Διοίκησης Επιχειρήσεων, του Marketing, της Πληροφορικής, των Οικονομικών, της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και της Μηχανικής. Στόχος του προγράμματος είναι η ανάδειξη των αυριανών δυναμικών στελεχών που θα ηγηθούν στην ελληνική επιχειρηματική αγορά και όχι μόνο. «Επιλέγουμε στρατηγικά να επενδύουμε στον ανθρώπινο παράγοντα καθώς είναι οι άνθρωποί μας που καθημερινά κάνουν πράξη τη δέσμευση της Wind να δίνουμε στους πελάτες μας τη μεγαλύτερη δυνατή αξία», σχολίασε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Wind Hellas, Νάσος Ζαρκαλής. «Με το πρόγραμμα Wind Young Talents», πρόσθεσε, «επενδύουμε στο πιο σημαντικό κεφάλαιο της χώρας μας, τους νέους, ταλαντούχους ανθρώπους, ώστε να τους δώσουμε εμπειρία, εφόδια και προοπτική για το μέλλον που αξίζουν».

Σύμφωνα με τη γενική διευθύντρια ανθρώπινου δυναμικού της Wind Hellas, Ιωάννα Τσίτουρα, το «Wind Young Talents–Graduate Trainee Program» περιλαμβάνει στάδια αξιολογήσεων και συνεντεύξεων από τα οποία θα προκύψουν οι 10 ταλαντούχοι νέοι που θα προσληφθούν από τη Wind Hellas. Κάθε ένας από τους αυτούς θα προσληφθεί από τη Wind και θα εργαστεί για τουλάχιστον 18 μήνες σε ποικίλες οργανωτικές δομές της εταιρείας. Η κατάθεση των αιτήσεων ενδιαφέροντος θα γίνεται έως τις 25 Οκτωβρίου 2015.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή