Αλλεπάλληλες δράσεις της ΑΕΚ για το θέμα του νέου γηπέδου

Αλλεπάλληλες δράσεις της ΑΕΚ για το θέμα του νέου γηπέδου

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνάντηση με την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, ζήτησε η ΠΑΕ ΑΕΚ και η «Δικέφαλος 1924» με θέμα την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η απάντηση της Ρένας Δούρου αναμένεται τις επόμενες μέρες.

Αύριο στις 19.00, ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας Aρης Βασιλόπουλος θα κάνει ενημέρωση για το σχέδιο της «Αγιά Σοφιάς» στους πολίτες του Δήμου. Παράλληλα, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ διοργανώνουν συγκέντρωση την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο, καλώντας τον κόσμο της Eνωσης σε ειρηνική διαμαρτυρία.

Στο αγωνιστικό σκέλος υπάρχει ικανοποίηση για τη δεύτερη συνεχή νίκη της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, ενώ το ερχόμενο Σάββατο στα Σπάτα θα πραγματοποιηθεί φιλική αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, δεδομένου ότι το Σαββατοκύριακο δεν διεξάγεται η Σούπερ Λίγκα, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων.

Ο Ανταμ Τζανετόπουλος ο οποίος κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδος, έγινε ο πέμπτος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ που θα φορέσει το εθνόσημο μετά τον υποβιβασμό της ομάδας στην Γ΄ Eθνική. Η κλήση του από τον Κώστα Τσάνα, επιβεβαιώνει πως η δυναμική της ομάδας ανακτάται, ενώ οι προηγούμενοι ποδοσφαιριστές ήταν οι Πέτρος Μάνταλος, Μιχάλης Μπακάκης, Χρήστος Αραβίδης και Βαγγέλης Πλατέλλας.

Ο πρώην γενικός διευθυντής των ακαδημιών της ΑΕΚ, Ακης Ζήκος δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη πως «η προσπάθεια έμεινε στη μέση, αλλά το πρόσημο είναι θετικό».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή