Νέα αρώματα για γυναίκες με μοντέρνα διάθεση

Νέα αρώματα για γυναίκες με μοντέρνα διάθεση

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ιδιαίτερα αισθησιακές νότες, τα νέα αρώματα απευθύνονται σε γυναίκες κλασικές με μοντέρνα διάθεση.

JO MALONΕ

Νέα αρώματα για γυναίκες με μοντέρνα διάθεση-1

Αφιερωμένο ειδικά στις λάτρεις του βρετανικού οίκου, αποτελεί μια μαγευτική πρόσκληση να ανακαλύψετε τον μποέμ χαρακτήρα (πικάντικο κάρδαμο και γλυκιά μιμόζα) του νέου αρώματος Mimosa & Cardamom. Ξεχωρίσαμε το κερί της συλλογής, που αφυπνίζει τις αισθήσεις και απελευθερώνει το βαθύ αισθησιασμό σας.

TOM FORD

Νέα αρώματα για γυναίκες με μοντέρνα διάθεση-2

Πολύτιμα τριαντάφυλλα, γιασεμί, άνθη πορτοκαλιού και ινδική kulfi (αρχαίο βασιλικό μείγμα που ετοιμαζόταν το 16ο αιώνα για τους αυτοκράτορες της Ινδίας) συνυπάρχουν στο νέο αισθησιακό άρωμα Tom Ford Noir Pour Femme.

YVES SAINT  LAURENT

Νέα αρώματα για γυναίκες με μοντέρνα διάθεση-3

Μυρίζοντας το νέο Black Opium EDT αντιλαμβάνεσαι την ανεπανάληπτη παράδοση γοητείας του διάσημου γαλλικού οίκου. Προσεκτικά επιλεγμένες νότες προκαλούν εθισμό: ο καφές, το αχλάδι, το ροζ πιπέρι και τα λευκά λουλούδια προσδίδουν στο άρωμα τη rock chic φινέτσα που του αρμόζει.

CHLOE

Νέα αρώματα για γυναίκες με μοντέρνα διάθεση-4

Μετά τις επιτυχημένες εκδοχές Chloé Eau de Parfum, L’Eau de Chloé και Roses de Chloé, ο γαλλικός οίκος αποκαλύπτει ένα νέο άρωμα, αυτήν τη φορά με βάση τα λευκά τριαντάφυλλα: το Chloé Eau de Toilette.

BOTTEGA VENETA

Νέα αρώματα για γυναίκες με μοντέρνα διάθεση-5

Εμπνευσμένος από την Ιταλική Ριβιέρα, ο Tomas Maier μαζί με τη master αρωματοποιό Daniela Andrier μας παρουσιάζουν τη νέα λουλουδάτη εκδοχή Knot Eau Florale του ιταλικού οίκου Bottega Veneta. Το ρόδο και η παιώνια πρωταγωνιστούν, ενώ πλαισιώνονται από το μανταρίνι, το νερολί και τη λεβάντα.

JIMMY CHOO

Νέα αρώματα για γυναίκες με μοντέρνα διάθεση-6

Την αγάπη του για το τολμηρό προβάλλει ο Jimmy Choo στο νέο άρωμα Illicit. Το σμιλεμένο σαν διαμάντι κρυστάλλινο μπουκάλι του φιλοξενεί ένα αισθησιακό μείγμα από τριαντάφυλλο και γιασεμί sambac συνδυασμένο με μέλι και κεχριμπάρι, με την υπογραφή της Anne Flipo.

 

PHOTO: CORBIS/SMARTMAGNA.COM

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή