«Η Ρουμανία ανάμεσα σε Ανατολή και Δύση»: Εκθεση φωτογραφίας του Γιάννη Ν. Μπουλούμπαση

«Η Ρουμανία ανάμεσα σε Ανατολή και Δύση»: Εκθεση φωτογραφίας του Γιάννη Ν. Μπουλούμπαση

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απόψε, Τετάρτη, στις 8 στον εκθεσιακό χώρο του Ιδρύματος «Μιχάλης Κακογιάννης» στην οδό Πειραιώς εγκαινιάζεται η ατομική έκθεση φωτογραφίας του Γιάννη Ν. Μπουλούμπαση.

Αποτέλεσμα ενός παραγωγικού οδοιπορικού το 2012, οι 140 ασπρόμαυρες φωτογραφίες διαφόρων διαστάσεων του επαγγελματία φωτογράφου Γιάννη Ν. Μπουλούμπαση επιχειρούν να καταγράψουν δύο δεκαετίες μετά την πτώση του κομουνιστικού καθεστώτος, την αναζήτηση μίας νέας ισορροπίας ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον, σε Ανατολή και Δύση. Να εντοπίσει φωτογραφικά την προσπάθεια των Ρουμάνων να διατηρήσουν την ιστορία, τον πολιτισμό, την γλώσσα και γενικά την πνευματική τoυς ανεξαρτησία χωρίς αλλοιώσεις από το πνεύμα της παγκοσμιοποίησης, ενώ παράλληλα  συνυπάρχει η επιθυμία για την Δύση.

Η έκθεση με τίτλο «Ταξίδι στον Χρόνο, Άνθρωπος» εγκαινιάζεται την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015, στις 20:00, στον εκθεσιακό χώρο του 2ου ορόφου του  Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης (οδός Πειραιώς 206, Ταύρος), και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015.

O Γιάννης Ν. Μπουλούμπασης, ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη φωτογραφία με ειδικότητα στο αρχαιολογικό ρεπορτάζ το 2003 και από το 2004 συνεργάζεται επαγγελματικά με φωτο- ειδησεογραφικά πρακτορεία, εφημερίδες και ιστότοπους. Με τη Φωτογραφία Δρόμου (Street Photography) ασχολείται από το 2009.

Ώρες λειτουργίας: Δευ-Κυρ 18:00 -22:00, είσοδος ελεύθερη, χορηγοί: Alfa Beta Roto SA, mikel coffee company, Εκδόσεις Εν πλω, Λυχνία Α.Ε., Αtelier SuGleri.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή