Γόβες: Κομψά ζευγάρια δίνουν στιλ στα φθινοπωρινά σύνολά σας

Γόβες: Κομψά ζευγάρια δίνουν στιλ στα φθινοπωρινά σύνολά σας

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι κάποιες μέρες που τις μπαλαρίνες και τα sneakers σας δεν τα αλλάζετε με κανένα άλλο ζευγάρι παπούτσια που έχετε στη ντουλάπα σας, καθώς θέλετε να είστε στιλάτη αλλά πάνω από όλα άνετη. Υπάρχουν όμως και φορές που οι ψηλοτάκουνες, κομψές γόβες σας είναι το ιδανικό κομμάτι για να ολοκληρώσετε με επιτυχία την εμφάνισή σας.

Κάνοντας μια βόλτα στα μαγαζιά θα ανακαλύψετε ζευγάρια που υπόσχονται να αναδείξουν κάθε μοντέρνο, κλασικό ή σοφιστικέ look σας. Θα βρείτε πολλά διαφορετικά σχέδια, χρώματα και ύψη τακουνιών, ενώ θα ανακαλύψετε και τα hot trends της σεζόν, όπως γόβες με κορδόνια και λουράκια αλλά και ζευγάρια σε μπορντό απόχρωση που θα γίνει σίγουρα η αγαπημένη μας αυτό το φθινόπωρο.

Επιλέξτε το ζευγάρι που ταιριάζει στο στιλ σας, συνδυάστε το με boyfriend jeans, ψηλόμεσες pencil φούστες, κλος φορέματα ή cigarette παντελόνια και δημιουργήστε τις πιο chic εμφανίσεις για πρωί και βράδυ. Προτιμήστε να φορέσετε γόβες με χαμηλό ή μεσαίο τακούνι, αν δεν είστε αρκετά εξοικειωμένη με τα stiletto, ενώ μια καλή ιδέα είναι να δοκιμάσετε και ζευγάρια με τετραγωνισμένο τακούνι μιας και ταιριάζουν τόσο με φορέματα σε ίσια ή Α γραμμή όσο και με παντελόνια.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή