Σε λειτουργία το 5άστερο ξενοδοχείο Domotel Kastri

Σε λειτουργία το 5άστερο ξενοδοχείο Domotel Kastri

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέες κλίνες προστίθενται στο ξενοδοχειακό δυναμικό της Αττικής από τη Δευτέρα, οπότε, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει προγραμματισθεί η λειτουργία της ξενοδοχειακής μονάδας Domotel Kastri, ιδιοκτησίας του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς.

Το ξενοδοχείο δυναμικότητας 86 δωματίων, που βρίσκεται στο Καστρί, με περιβάλλοντα χώρο 4 στρεμμάτων, θα λειτουργήσει υπό τη διαχείριση του ξενοδοχειακού Ομίλου της Domotel. Ο Ομιλος, που αποκτά για πρώτη φορά παρουσία στην ξενοδοχειακή αγορά της Αθήνας, ελέγχει (ιδιοκτησία ή διαχείριση), επιπλέον, έξι ξενοδοχεία σε Θεσσαλονίκη, Βόλο, Καρδίτσα, Σύβοτα, Παλαιό Αγιο Αθανάσιο και Αράχωβα. Στα σχέδια του Ομίλου είναι η περαιτέρω επέκτασή του στον χώρο των μπουτίκ ξενοδοχείων πολυτελείας. Το Domotel Kastri, κατηγορίας 5 αστέρων, θα βρίσκεται υπό τη διαχείριση του ξενοδοχειακού Ομίλου για 15 χρόνια. Το ξενοδοχείο παρέμεινε κλειστό για την ανακαίνιση και τον εκσυγχρονισμό των χώρων του για περίπου 10 μήνες. Σήμα κατατεθέν των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου είναι το συνεδριακό του κέντρο, το οποίο έχει σχεδιαστεί να λειτουργεί ως ολοκληρωμένη ομάδα φιλοξενίας συνεδρίων, εταιρικών και άλλων εκδηλώσεων. Οι υποδομές του αφορούν σε αμφιθέατρο 198 θέσεων, συνεδριακό χώρο χωρητικότητας 550 ατόμων, 16 αίθουσες πολλαπλών χρήσεων χωρητικότητας έως 50 ατόμων και 8 αίθουσες χωρητικότητας έως 30 ατόμων. Να σημειωθεί ότι η αρχική σύλληψη, η αρχιτεκτονική και η λειτουργικότητά του οδήγησαν στη βράβευση του εμπνευστή του Αλέξανδρου Τομπάζη με το πρώτο βραβείο στην 7η Μπιενάλε Αρχιτεκτονικής της Βενετίας.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή