Προτάσεις

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

Μουσικές διασκευές από σινεμά και TV

Οι Cinema Paradiso Project, το 10μελές μουσικό σχήμα που διασκευάζει τις νότες οι οποίες έντυσαν τα κινηματογραφικά μας όνειρα και μεταφέρει το ταξίδι από τη μεγάλη και τη μικρή οθόνη στη σκηνή, εμφανίζεται στις 10 και 17/10 στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. Με πηγή έμπνευσης το σινεμά και μια εκπληκτική φωνή στα leadvocals, οι Cinema Paradiso Project δίνουν ιδιαίτερο χρώμα σε αγαπημένες μελωδίες από κλασικές στιγμές του κινηματογράφου. Μαζί τους σε έκτακτη φιλική σύμπραξη ο Χρήστος Θηβαίος.

Ωρα έναρξης 10.30 μ.μ.

ΕΛΕΥΣΙΝΑ

Μια ιδιαίτερη περφόρμανς

Στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας ολοκληρώνεται την Κυριακή η παρουσίαση του έργου/εγκατάστασης του Λιβανέζου καλλιτέχνη Tarek Atoui «I/E Elefsis». Ηχοι της θάλασσας, του λιμανιού, του Ελαιουργείου, του αρχαιολογικού χώρου της Ελευσίνας συνθέτουν μια ιδιαίτερη περφόρμανς που δημιούργησε ο Atoui μαζί με τον μουσικό Chris Watson και τον φωτογράφο Alexander Guirkinger. Ιδανικό φόντο το φθινοπωρινό τοπίο της Παραλίας της Ελευσίνας.

Είσοδος  ελεύθερη. Ωρα έναρξης 6 μ.μ.

Σ.Β.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή