Πάλι με χρόνια…

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εθνική ποδοσφαίρου αποχαιρέτησε την προκριματική φάση του Euro 2016 με μία νίκη, που πανηγυρίστηκε από παίκτες, τεχνική ηγεσία, αλλά και από αυτούς που ήταν στο γήπεδο λες και πήραμε την πρόκριση στην τελική φάση. Και καλά οι φίλαθλοι, αλλά οι άλλοι, μεταξύ των οποίων και κάποιοι που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη, άρχισαν τις… θριαμβολογίες. Ποια ομάδα νίκησε η Εθνική; Την Ουγγαρία, που κι αυτή κλαίει για τα παλιά μεγαλεία της.

Σίγουρα υπήρχε μία νέα αύρα στους παίκτες που αγωνίστηκαν. Ταλέντα υπάρχουν και εντός και εκτός της ομάδας. Αρκεί η επιλογή τους να αρχίσει να γίνεται με γνώμονα την αξία τους και όχι βάσει των υποδείξεων «φίλων και γνωστών». Θα μπορέσει όποιος αναλάβει το πόστο του ομοσπονδιακού να μείνει μακριά από «συμβουλές και παραινέσεις», να δημιουργήσει έναν κορμό από παίκτες και όχι σε κάθε παιχνίδι να καλεί κάποιον επειδή έκανε ένα – δύο καλά παιχνίδια με την ομάδα του; Οι δημόσιες σχέσεις δεν βοηθούν στη δημιουργία ομάδας.

Την Κυριακή έκλεισε ο κύκλος της χειρότερης εθνικής μας ομάδας. Από σήμερα ανοίγει ένας νέος. Αγωνιστικά, θα είναι δυσκολότερος από τον προηγούμενο. Ο μόνος τρόπος να δούμε… άσπρη μέρα είναι ο προπονητής να αφήσει έξω από τα αποδυτήρια παράγοντες, μάνατζερ και δημοσιογράφους!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή