Tο Canaves Oia Santorini, καλύτερο resort στην Ευρώπη

Tο Canaves Oia Santorini, καλύτερο resort στην Ευρώπη

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ως το καλύτερο Resort στην Ευρώπη και ένα εκ των κορυφαίων σε παγκόσμιο επίπεδο αναδείχθηκε το Canaves Oia Santorini στην Οία της Σαντορίνης μέσα από τις σχετικές λίστες του Conde Nast Traveller, του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού περιοδικού στον κόσμο.

Η μονάδα της Σαντορίνης κατέλαβε την πρώτη θέση στη λίστα με τα 30 καλύτερα Resorts στην Ευρώπη. Επίσης, στην παγκόσμια λίστα με τα 100 κορυφαία ξενοδοχεία και Resorts, το Canaves Οia Santorini κατέλαβε την 34η θέση.

Το 5 αστέρων ξενοδοχείο βρίσκεται σε ένα από τα υψηλότερα σημεία της Σαντορίνης. Σμιλεμένες στους λευκούς βράχους παραδοσιακές Κάναβες (οινοποιεία) του 17ου αιώνα έχουν μετατραπεί σε φιλοτεχνημένες σουίτες που συνδυάζουν τη σύγχρονη αισθητική με το παραδοσιακό στοιχείο. Μετά την ανακαίνιση το 2014 οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν μία μεγάλη πισίνα με μπαρ κάτω από το νερό και με πανοραμική θέα στην Καλντέρα και το ηφαίστειο. Το ξενοδοχείο, μεταξύ άλλων, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην προσέλκυση γαμήλιων τελετών.

Eξάλλου, στην ευρωπαϊκή λίστα με τα 30 κορυφαία Resorts έχουν περιληφθεί άλλα τέσσερα ελληνικά ξενοδοχεία εκ των οποίων τα δύο βρίσκονται επίσης στη Σαντορίνη. Αυτό σημαίνει ότι ένα στα έξι κορυφαία Resorts στην Ευρώπη με βάση την κατάταξη του Conde Nast Traveller λειτουργούν στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, η λίστα συμπληρώνεται με το ξενοδοχείο Perivolas στην Οία της Σαντορίνης που κατέλαβε την 3η θέση, το Mystique (Luxury Collection), επίσης, στη Σαντορίνη που κατέλαβε τη 13η θέση, το Βlue Palace Resort and Spa (Luxury Collection) στην Ελούντα της Κρήτης που πήρε την 24η θέση και το Mykonos Grand Hotel Resort στη Μύκονο που κατέλαβε την 30ή θέση.

Στη λίστα με τις 100 κορυφαίες ξενοδοχειακές μονάδες στον κόσμο έχει παρουσία και το Perivolas, το οποίο κατέλαβε την 84η θέση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή