Sophia Loren: Τα social media υποκαθιστούν το ταλέντο

Sophia Loren: Τα social media υποκαθιστούν το ταλέντο

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πέρυσι κυκλοφόρησε η αυτοβιογραφία της με τίτλο ‘Yesterday, Today and Tomorrow: My Life as a Fairy Tale’. Η ζωή της Sophia Loren, εξάλλου, υπήρξε ένα παραμύθι. Οι δυσκολίες των παιδικών της χρόνων και η φτώχεια την ωρίμασαν ενώ η μεσογειακή της ομορφιά, το ταπεραμέντο της και το ταλέντο της την ανέδειξαν σε ‘σύμβολο του σεξ’ αλλά και σε μία από τις πιο διάσημες ηθοποιούς της γενιάς της. Σήμερα, η 81χρονη Loren εξακολουθεί να εντυπωσιάζει και να είναι μούσα μεγάλων οίκων μόδας και ομορφιάς. Πρόσφατα, μάλιστα, πρωταγωνίστησε στην καμπάνια του οίκου Dolce & Gabbana για το κραγιόν που φέρει το όνομά της. Η Sophia Loren μίλησε για την εποχή που μεσουρανούσε στο Hollywood, για τις νεαρές celebrities αλλά και για τα social media στη νέα της συνέντευξη στο ‘Page Six’.

Sophia Loren: Τα social media υποκαθιστούν το ταλέντο-1

«Στην εποχή μου, η αξία και οι ικανότητες μιας ηθοποιού βασίζονταν στο ταλέντο της. Σήμερα, όταν οι άνθρωποι με συναντούν, βγάζουν τα κινητά τους τηλέφωνα για να τραβήξουν φωτογραφίες. Δεν ξέρω πολλά για τα social media, αλλά μου φαίνεται ότι πλέον αυτά κάνουν τους ανθρώπους πιο διάσημους» δηλώνει η Loren νοσταλγώντας μια διαφορετική εποχή στο Hollywood, όταν οι καλλιτέχνες ασχολούνταν μόνο με την τέχνη τους: «Η δική μου εποχή του Hollywood ήταν πολύ καλύτερη. Γινόσουν διάσημος για το ταλέντο σου» υποστηρίζει η ηθοποιός.

Η Sophia Loren ξεκίνησε την καριέρα της σε ηλικία 14 ετών μετά από την συμμετοχή της σε διαγωνισμό ομορφιάς, ενώ το 1962 βραβεύτηκε και με Όσκαρ για τον ρόλο της στην ταινία ‘Two Women’. Η συμβουλή που δίνει στις νεαρές ηθοποιούς σήμερα είναι να είναι επιλεκτικές, όχι μόνο αναφορικά με την καριέρα τους αλλά και την εξωτερική τους εμφάνιση. Όπως λέει χαρακτηριστικά για την απόφαση κάποιων γυναικών να κάνουν μια αισθητική επέμβαση: «Τα νέα κορίτσια πρέπει να είναι πιο προσεκτικά και επιλεκτικά αναφορικά με το τι κάνουν στο σώμα τους και στο πρόσωπό τους. Εννοώ, δεν ξέρουν αν πηγαίνουν σε ένα καλό γιατρό. Μπορεί να καταλήξει κανείς να φαίνεται χειρότερος από ότι πίστευε ότι ήταν αρχικά».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή