Τζιν φούστα: Στιλ και άνεση

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί στα 90’s να τις φορούσατε σχεδόν κάθε μέρα και να σας έπιανε κατάθλιψη όταν τις αποχωριζόσασταν, αλλά τα τελευταία χρόνια τις είχατε αφήσει στα πάνω ράφια της ντουλάπας σας. Φέτος, όμως, με χαρά θα διαπιστώσετε πως οι τζιν φούστες έχουν κάνει δυναμικό come back κι έτσι μπορείτε να τις προτιμήσετε για τα all day σύνολά σας.

Μία τζιν φούστα συνδυάζεται εύκολα με πολλά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας, αλλά είναι προτιμότερο να τη χρησιμοποιήσετε σε πιο casual ή street looks σας. Μία mini denim φούστα συνδυάζεται πιο σωστά με λευκά sneakers, τζιν πουκάμισο ή t-shirts, παρά με ψηλοτάκουνες γόβες ή πιο σοφιστικέ μπλούζες. Φυσικά, αν θέλετε να φορέσετε τις nude γόβες σας με μία τζιν φούστα, μπορείτε να διαλέξετε μία midi σε στενή γραμμή, που θα συνδυάσετε με denim ή λευκό πουκάμισο.

Προσπαθήστε να διατηρήσετε τα σύνολά σας απλά, μοντέρνα και απολύτως κομψά. Ανακαλύψτε εδώ 10 denim φούστες για κομψές φθινοπωρινές εμφανίσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή