Keira Knightley: Ντεμπούτο στο Broadway και… στην μητρότητα

Keira Knightley: Ντεμπούτο στο Broadway και… στην μητρότητα

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά από πολλές εμπορικές ταινίες του Hollywood, η Keira Knightley κάνει το ντεμπούτο της στο Broadway στη θεατρική μεταφορά του ‘Thérèse Raquin’ του Emile Zola, την κλασική ιστορία αγάπης του 19ου αιώνα. Η νέα της δουλειά είναι γεμάτη προκλήσεις όχι μόνο γιατί πρόκειται μια σημαντική θεατρική παραγωγή αλλά κυρίως γιατί η Keira ως νέα μαμά, αντιμετωπίζει τις καθημερινές δυσκολίες μιας εργαζόμενης μητέρας.

Όπως δήλωσε στην πρόσφατη συνέντευξή της στους International New York Times, κατά τη διάρκεια της πρόβας «πρέπει να σκουπίζω το πρόσωπο της κόρης μου». Η Keira γέννησε τον περασμένο Μάιο και παρά το γεγονός ότι είχε ήδη συμφωνήσει να συμμετέχει στην παράσταση του Broadway, κάποια στιγμή σκέφτηκε να αναβάλει τα σχέδιά της: «Η μητέρα μου και κάποιες άλλες πολύ δυναμικές φεμινίστριες του περιβάλλοντός μου είπαν ‘Πως μπορείς να το λες αυτό; Εννοείται δεν θα αφήσεις τη δουλειά, φυσικά θα συνεχίσεις με τα σχέδιά σου, φυσικά θα τα κάνεις όλα’ κι εγώ απάντησα εντάξει».

Keira Knightley: Ντεμπούτο στο Broadway και… στην μητρότητα-1

Η Keira Knightley στην θεατρική παραγωγή ‘Thérèse Raquin’ στο Broadway

Η ηθοποιός πηγαίνει στο θέατρο και κατά τη διάρκεια της πρόβας βλέπει την κόρη της, Edie, που την φέρνει στα διαλείμματα ο σύζυγός της James Righton. Η ίδια φοβάται ότι θα υπάρχουν δυσκολίες στον ρόλο της λόγω έλλειψης ύπνου αλλά και ως νέα μαμά που πρέπει να βιώσει την καθημερινότητα μιας εργαζόμενης μητέρας. Εξάλλου, ο ρόλος της στο ‘Thérèse Raquin’, όπως λέει, είναι «σκοτεινός, σαν να πηδάς από ένα λόφο κατευθείαν στην κόλαση».

Η Knigthley κάνει το ντεμπούτο της σε δύο ρόλους αυτόν στο Broadway αλλά και ως νέα μαμά, κάτι που προς το παρόν βρίσκει αρκετά περίεργο: «Γεννάς κι αμέσως αισθάνεσαι ότι θα πέθαινες για αυτό το μωρό. Αισθάνεσαι κάτι που δεν έχεις νιώσει για τίποτα άλλο. Για αυτό το μικρό πλασματάκι που μου φωνάζει, αλλά δεν αναρωτιέσαι. Είναι σκοτεινό, είναι βαθύ και πολύ, πολύ περίεργο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή