Πρόσωπα

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε πρόσωπο της χρονιάς για το σινεμά τείνει να εξελιχθεί ο σκηνοθέτης της επανεκκίνησης του έπους του «Πολέμου των άστρων» Τζ. Τζ. Αμπραμς (φωτ.). Ο δημιουργός της ταινίας, που θα δούμε και στις ελληνικές αίθουσες τα Χριστούγεννα, παρουσίασε την περασμένη εβδομάδα ένα τελευταίο εκπληκτικό τρέιλερ, ενθουσιάζοντας τους φαν της σειράς και «γκρεμίζοντας» το Ιντερνετ. Σοφά κατασκευασμένο ώστε να δημιουργεί τις μέγιστες προσδοκίες, χωρίς επί της ουσίας να προδίδει τίποτα για τα πρόσωπα και την πλοκή, το τρέιλερ αυτό είναι ενδεικτικό της προσοχής του δημιουργού του στην παραμικρή λεπτομέρεια.

(…) Στενή φαίνεται να είναι το τελευταίο διάστημα η συνεργασία των αδελφών Κοέν με τον Τζορτζ Κλούνεϊ. Ο τελευταίος, αφού πρωταγωνίστησε στην τελευταία ταινία του σπουδαίου σκηνοθετικού διδύμου («Hail Ceasar!»), η οποία αναμένεται στις αρχές του νέου έτους, βρίσκεται τώρα σε προχωρημένες συζητήσεις για να περάσει ο ίδιος πίσω από την κάμερα στο επόμενο σεναριακό τους πρότζεκτ ονόματι «Suburbicon».

(…) «Τα οφείλω όλα στο εξαιρετικό μουσικό γούστο της μητέρας μου». Αυτό δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο σπουδαίος Κιθ Ρίτσαρντς αποδίδοντας την αγάπη του για την καλή μουσική στις επιρροές που έλαβε από πολύ νεαρή ηλικία χάρη στις επιλογές ραδιοφωνικών σταθμών που έκανε η μητέρα του. «Σημάδευε απίθανα με τη βελόνα [του ραδιοφώνου]», ανέφερε χαρακτηριστικά ο βετεράνος κιθαρίστας των Rolling Stones, ο οποίος τον περασμένο μήνα κυκλοφόρησε το πρώτο εδώ και 23 χρόνια προσωπικό του άλμπουμ, δείχνοντας να βρίσκεται -ακόμη και στα 71 του- σε δημιουργική φόρμα.

(…) Τον Ιανουάριο του 2016 θα κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ, 25ο κατά σειρά, του Ντέιβιντ Μπόουι υπό τον τίτλο «Blackstar». Οπως έγινε επίσης γνωστό, το ομώνυμο σινγκλ θα είναι διαθέσιμο από τις 20 Νοεμβρίου ενώ οι φήμες πως θα πρόκειται «για το πιο περίεργο άλμπουμ του μέχρι σήμερα» χαρακτηρίστηκαν τελείως αβάσιμες από τον επίσημο εκπρόσωπο του καλλιτέχνη. Ο «Δούκας» πάντως παραμένει ακόμα δραστήριος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή