Νέος επιστημονικός διευθυντής του ΚΕΠΕ ο Νικ. Θεοχαράκης

Νέος επιστημονικός διευθυντής του ΚΕΠΕ ο Νικ. Θεοχαράκης

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 Επιστημονικός διευθυντής του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ), διορίστηκε ο αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νικόλαος Θεοχαράκης με απόφαση του υπουργού Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού, Γιώργου Σταθάκη.Η παρουσίαση του νέου προέδρου θα γίνει από τον κ. Σταθάκη αύριο Πέμπτη 29 Oκτωβρίου και ώρα 12.00, στα γραφεία του ΚΕΠΕ, Αμερικής 11.

Ο Νίκος Θεοχαράκης είναι αναπληρωτής καθηγητής πολιτικής οικονομίας και ιστορίας της οικονομικής σκέψης στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και εκπόνησε τη διδακτορική του διατριβή στο Faculty of Economics and Politics στο Πανεπιστήμιο του Cambridge. Διδάσκει στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών από το 1990. Βασικοί ερευνητικοί τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται είναι η Πολιτική Οικονομία, η Ιστορία της Οικονομικής Σκέψης και η Πολιτική Οικονομία της Εργασίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή