Με νίκη συνεχίζει το ευρωπαϊκό ταξίδι ο Ολυμπιακός

Με νίκη συνεχίζει το ευρωπαϊκό ταξίδι ο Ολυμπιακός

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την παρουσία του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τον χειμώνα του 2016 θα επιχειρήσει να εξασφαλίσει απόψε ο Ολυμπιακός. Με νίκη επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Καραϊσκάκη (21.45) θα συνεχίσει στη νοκ άουτ φάση, είτε του Τσάμπιονς Λιγκ είτε του Γιουρόπα Λιγκ. Το πού, πιθανότατα θα ξεκαθαρίσει στην τελευταία αγωνιστική, οπότε και θα υποδεχθεί την Αρσεναλ (που παίζει σήμερα στο Μόναχο με την Μπάγερν στο άλλο ματς του ομίλου) στο Φάληρο.

Για τον λόγο αυτό ο Μάρκο Σίλβα δεν πιστεύει πως το αποτέλεσμα της αναμέτρησης με την Ντιναμό θα καθορίσει το ευρωπαϊκό μέλλον της ομάδας του. «Δεν πιστεύω ότι είναι καθοριστικό αυτό το ματς. Πιστεύω ότι το ματς που θα καθορίσει το μέλλον μας είναι το τελευταίο. Ξέρουμε ότι θα αυξήσει τις πιθανότητές μας να προκριθούμε, αλλά δεν πιστεύω ότι θα γίνει αυτό στο ματς με την Ντιναμό. Πιστεύω ότι το τελευταίο παιχνίδι είναι το καθοριστικό» είπε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός.

Για μία ακόμη φορά, δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του αναφορικά με την ενδεκάδα, αφού δεν αποκάλυψε αν θα προτιμηθεί ο Ερνάνι από τον Πάρντο, ή αν σκέφτεται να χρησιμοποιήσει στο ίδιο σχήμα τους Ιντέγε και Φινμπόγκασον. Πάντως, με βάση όσα δοκιμάζει στου Ρέντη, αναμένεται να εμπιστευτεί τους Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβα, Μασουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Σεμπά, Φορτούνη, Ερνάνι ή Πάρντο και Ιντέγε. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Ντομίνγκεζ, Μανιάτης και Μπουχαλάκης, όπως και οι νεροί Βούρος, Σάλιακας, Λάτσι και Χουτεσιώτης.

Από την άλλη πλευρά, ο τεχνικός της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ζόραν Μάμιτς εκθείασε χθες τον κόσμο του Ολυμπιακού για την ατμόσφαιρα που δημιουργεί στο Καραϊσκάκη, δίνοντας τον τίτλο του φαβορί στους «ερυθρόλευκους». Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, σε σύστημα 4-3-3 τερματοφύλακας θα είναι ένας εκ των Γέζνινα ή Εντουάρντο, στην άμυνα οι Ματσέλ, Γκονζάλο, Ταραβέλ και Πίβαριτς, αμυντικό χαφ ο Αντολιτς και μπροστά του οι Μασάντο και Ρογκ. Στα δύο άκρα της επίθεσης θα κινούνται οι Πιάτσα και Φερνάντες, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Χότζιτς ή ο Ερνάντες. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Σουντανί, Πίντο και Σίλντεφελντ, όπως και ο τιμωρημένος Αντέμι που βρέθηκε να έχει κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών στον αγώνα με την Αρσεναλ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή