Yamamay: H νέα κολεξιόν της Naomi Campbell!

Yamamay: H νέα κολεξιόν της Naomi Campbell!

2' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Naomi Campbell, η βασίλισσα της πασαρέλας κι ένα απ’ τα πιο διάσημα fashion icons. Είναι  γνωστή ως "Η μαύρη Αφροδίτη".  Η άψογη επιδερμίδα της, το αφοπλιστικό της βλέμμα και το τέλειο σώμα της, αντιπροσωπεύουν μια αδιαμφισβήτητη εικόνα ομορφιάς και κομψότητας παγκοσμίως.  Το πρώτο μαύρο μοντέλο που εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού TIME, στη Γαλλική  και Ρωσική Vogue καθώς και η πρώτη μαύρη βρετανίδα μοντέλο που εμφανίστηκε στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue.  Αυτά τα Χριστούγεννα, η Yamamay αναδεικνύεται μέσα από το πρόσωπο, το σώμα και το πνεύμα ενός αυθεντικού Supermodel, της Naomi Campbell.

Αυτό το πανέμορφο supermodel ποζάρει για τη Yamamay καθοδηγούμενη από έναν από τους σημαντικότερους φωτογράφους μόδας, τον Mario Testino. Η Yamamay δεν επιλέγει απλά ένα φωτογράφο, έναν καλλιτέχνη, ή έναν επαγγελματία του χώρου, επιλέγει πρωτίστως έναν επικοινωνιολόγο, ένα δάσκαλο που – χάρη στην εμπειρία του στη βιομηχανία της μόδας – είναι σε θέση να εκφράσει στο έπακρο τη σχέση μεταξύ Naomi και Yamamay μέσα από μερικές εξαιρετικά σαγηνευτικές και αισθησιακές εικόνες.

Η συνεργασία με τη Ναόμι, δεν περιορίστηκε μόνο στη διαφημιστική εκστρατεία για την Χριστουγεννιάτικη κολεξιόν. Το εντυπωσιακό supermodel σχεδίασε μαζί με την Yamamay μια μοναδική capsule συλλογή  που ονομάστηκε “IAMNAOMICAMPBELL". Μια συλλογή περιορισμένης έκδοσης που αντιπροσωπεύει πλήρως το πνεύμα της Naomi, μιας γυναίκας πέρα από κάθε σύγκριση: ισχυρής, σέξι και σαγηνευτικής.

Το μαύρο, το κόκκινο και το μοβ εμπλουτίζονται από αυθεντικές αντιθέσεις και πολύτιμες λεπτομέρειες και μετατρέπουν τα εσώρουχα σε ελκυστικά ενδύματα. Αυτή η αποκλειστική συλλογή περιλαμβάνει επτά σειρές που διαφοροποιούνται μεταξύ τους. Κάθε μία από αυτές έχει το δικό της στυλ και τα δικά της χαρακτηριστικά, αλλά ένα κοινό στοιχείο: τον αισθησιασμό, ο οποίος είναι σίγουρα στο DNA της Naomi.

 

YAMAMAY SPECIAL EDITION

Yamamay: H νέα κολεξιόν της Naomi Campbell!-1

Η πολύτιμη μαύρη δαντέλα  ενισχύει την σειρά Iconic, που ταιριάζει με μωβ σατέν αντιθέσεις και μικρές σούρες που εμπλουτίζουν τις εμφανίσεις.   Είναι αδύνατο να μην εκτιμήσουμε το μακρύ μαύρο νεγκλιζέ από ελαστικό τούλι, που αγκαλιάζει το σώμα και επιτρέπει στη δαντέλα να τονίσει κομψά το σώμα.  

Σταυρωτά μοτίβα και φάσες από λαμπερές μικρο-ίνες είναι τα βασικά στοιχεία της γραμμής Supervillain. Είναι εντελώς μαύρη και στολισμένη με μια φωτεινή καρφίτσα σε σχήμα πάνθηρα που αντιπροσωπεύει πλήρως το αδάμαστο πνεύμα της Naomi: μια πολύτιμη λεπτομέρεια που μπορεί επίσης να προστεθεί και σε άλλα κομμάτια.

Η σειρά Sinuous είναι πραγματικά μοντέρνα και κομψή.  Η χρήση του animal print σε υφάσματα microfiber δημιουργεί ένα γυαλιστερό – ματ αποτέλεσμα. 

Οι πούλιες χαρακτηρίζουν τη σειρά Lucille, η οποία γίνεται λαμπερή και ιδανική για όλες τις ειδικές περιπτώσεις. 

Η Yamamay δεν θα μπορούσε να μην συμπεριλάβει το κόκκινο στη Χριστουγεννιάτικη αυτή συλλογή της. Το διαχρονικό αυτό χρώμα προσθέτει μια νότα φινέτσας, στυλ και ζεστασιάς σε αυτή την μαγική περίοδο του χρόνου.

Η Yamamay, στην πραγματικότητα, χρωματίζει την Endearing σειρά με ένα κομψό κόκκινο. Ενδύματα αποκλειστικά από δαντέλα με τιράντες που δημιουργούν εκπληκτικές διαφάνειες, καθιστώντας αυτή τη σειρά ακαταμάχητη. 

Top, παντελόνια και μπλούζες-jacket από τη σειρά Magnificent, όπου υλικά όπως το μαύρο τούλι, η οργάντζα, το σατέν και το σιφόν προσδίδουν στυλ και φινέτσα 

Τέλος, η δυνατή και ροκ σειρά: Precious Skin.  Φτιαγμένη από γυαλιστερό microfiber που θυμίζει δέρμα και είναι διακοσμημένο με χειροποίητους λίθους.  Εδώ κυριαρχεί το μαύρο και το κόκκινο σε διαφορετικές υφές και υφάσματα, τόσο απαλά κι ευχάριστα, όχι μόνο να τα φοράς αλλά και να τα αγγίζεις!

Φέτος η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Yamamay διαθέτει τόσο εντυπωσιακά κομμάτια που καμία γυναίκα δεν θα μπορέσει ν’ αντισταθεί! Αφεθείτε στη μαγεία των Χριστουγέννων φορώντας Yamamay & Naomi Campbell και αποπλανήστε τους πάντες με στυλ και αίγλη.

#IAMNAOMICAMPBELL  yamamay.com

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΟΛΕΞΙΟΝ ΣΤΟ YAMAMAY.COM  ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ YAMAMAY

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή